Kom deg ut landet Krekar

Kom deg ut landet Krekar

Jeg har i lenger tid begynt å bli mget lei av denne karen og jeg lurer mer og mer på hva han egentlig gjør her.
Han liker ikke landet, folket relgionen eller demokratiet her i Norge. Han oppildner til krig mellom vesten og Islam , hyller Bin Laden og har jo egentlig lyst til å reise hjem å kjempe, etter hans egne utalleser. Så hvorfor reiser du ikke Krekar??
Det eneste du har bidratt til her i Norge er å bidra til enda mer Islam skepsis og økt oppsluttning til FRP. I tillegg ødelegger du for alle de ærlige innvandrerene som jobber og bor i Norge. At de skal bli tatt til inntekt for deg er en direkte skam.
Det finnes nok av menesker i verden som har behov for beskyttelse. Du er ikke en slik person.

7 kommentarer

Knut Stian Olsen

23.06.2006 kl.15:31

Hadde tenkt å komme med en liten kommentar her, men så at det etterhvert utviklet seg til et innlegg jeg poster selv...Les det i min blogg Trond ;O)

Kenneth A. Dreyer

23.06.2006 kl.16:04

Jeg kunne ikke sagt meg mer enig. Hvorfor kaster vi bare ikke ut denne mannen? Vi har jo truet med det så mange ganger, så jeg skammer meg over at Norge er et så feigt land at vi ikke har turt det enda.

Martin

23.06.2006 kl.16:49

Det ironiske er jo at om vi sender ham tilbake til Irak, så vil vi hjelpe terrorismen, så utifra den vinkelen er det lite fristende for min del. På den annen side blir vi jo kvitt en Islamist. Han sier jo selv at han vil ned der å kjempe mot amerikanske soldater. La han gjøre det, sier nå jeg. Om han er så hypp på det, kan han jo bare reise. Er ingen som nekter ham å dra.

Shoaib

23.06.2006 kl.19:32

Det er problamatisk, men Irak er jo ikke det tryggeste stedet for tiden. SÅ en rettferdig rettegang, npr det er hans svorne fiender som har makten er vanskelig. Om han vil reise selv, og snike seg iver grensen for å kjempe synes jeg det hadde vært det enkleste.

Trond

23.06.2006 kl.19:50

Syntes ikke han bør kastes ut med tvang. Innlegget var like mye ment som etb spørsmål til ham.Men jeg kan ærlig talt ikke forstå hvorfor ahn er her hvis han hater landet så mye.

Hasse@tungskyts.no

26.06.2006 kl.14:49

Jeg måtte knipe sammen og gni meg i øynene, trodde ikke det var mulig å lese det jeg las om Mulla Krekar. En av FRPs beste stemmesanker ved siden av venstre og kriminelle innvandrere da.At venstre Toppen Trond Tveiten vil kaste Mullaen på hue og rævva ut av landet er relativt oppsiktsvekkende.Hva sier dine venner i venstre om dette? Denne Atle Hagtun har tidligere sagt at Mullaen ikke kan sendes ut pga. internasjonale konvensjoner. Det du sier er at han tar skammelig feil.....jaja....velkommen etter!

Trond

26.06.2006 kl.15:03

Utrolig at du fremstiller meg som venstre topp. Jeg er bare styreedlem i Bergen Venstre, men de er jo hyggelig at jeg får en slik annerjennelse av FRPere. kasdte ham ut med tvang er en ting, der er det faktisk internasjonale lover som gjelder. men å oppfordre han til å reise er dte mange Venstrefolk som vil.Som en liten ekstraopplysning er at det en holdning veldig mange kurdere her i landet også deler. Skulle gjerne betalt billeeten hans hadde jeg ikke vært så blakk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits