Stortingspolitiker ringte avis etter råkjøring

Ola Borten Moe (Sp) ringte selv til Adresseavisen da han ble fratatt førerkortet.

Ærlighet varer lengst og det er morsomt å se hvordan enkelte er menn nok tilstå frem med det de har gjort, men enkelte andre gjør alt de kan for å skjule det.

FRP derimot gjør sitt ytterste for å skjule sanneheten. Nå har de til og med gitt ligningssjefen i Oslo Munnkurv. Ikke dårlig det for et parti som har hatt sløsing av offentlige som en av sine store fanesaker.


Dette viser hvordan staten vil bli styrt og brukt hvis FRP skulle få makten. En advarsel folk flest bør ta på alvor.6 kommentarer

Mathias

23.06.2006 kl.20:07

De har vel hatt åpenhet også som en fanesak, men bare når det gjelder andre visst.

Trond

23.06.2006 kl.20:12

En ting skal de ha og det er at de klarer å fremstille dette som forfølgelse. I FRP verden er forfølgesle å stille dem de samme krav som folk flest har.

Shoaib

23.06.2006 kl.20:53

Men det som er imponerende er at de greier å lure endel folk enda! Ellers, takk for bloggrevyen ideen Trond. Jeg visste ikke om det, men lærte da noe nytt idag også! :)

Ragnhild

24.06.2006 kl.10:13

Da denne hendelsen har ført til at Frp har RAST (vet ikke hvor mye) nedover på meningsmålingene, vil jeg si at dette absolutt var det beste som kunne ha skjedd!! Bare synd at det er sånne ting som må til, før folk tar til vettet...

Trond

24.06.2006 kl.12:12

De har gått litt nedover, men ikke langt nok. Men man skal nok få det til med tider.

Mathias

25.06.2006 kl.20:45

snart!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits