Gratulerer Langeland for at du atter en gang avslører deg selv

At Castro fortsatt gir en nostalgisk rus til enkelte politikere i Norge i 2005 overrasker meg, men at det kommer fra Langeland overrasker meg ikke. Etter å ha foreslått Castro til fredsprisen en rekke ganger må dagens nyheter være rene orgasmen for den gammel muselumsvokteren. Dagsavisen i dag sier dette: Utenriksminister Jonas Gahr Støre vil gjenoppta dialogen med cubanske myndigheter. Derfor vil cubanske opposisjonelle ikke bli invitert til 17. Mai-feiring i år.

 Jeg håper Langeland og andre kommunistsympatisører tar en titt på Amnesty sine sider så kan dere lære litt om hvilke diktator dere virkelig støtter. Eller er det slik at diktatur er greit så lenge det har en rød farge. Det blir patetisk når man i det ene sekundet kritiserer Bush for i det neste.

At Jan Pettersen stort sett var en tøffel og ukritisk støttet Bush hele sin periode var ingen overaskese, men jeg hadde jeg håpet på litt bedre takter fra Jonas Gahr Støre. Men jeg kan ikke annet å si at jeg er meget skuffet, i likhet med flere menneskerettighetsaktivister. 

4 kommentarer

Conad

24.01.2006 kl.21:26

Hmmm..... Er enig med Langeland når han "mener det er viktig for Norge å ha dialog med alle parter i landet". Jeg synes det innlysende svaret her måtte være å invitere både Castro & Co og oposisjonen hit på 17. mai. Så kunne man kanskje prate litt sammen den 18. også?Er ikke imponert over Sponheims ville fantasi når han sier "Jeg hadde ikke i min villeste fantasi sett for meg at regjeringen skulle hoppe fordi Valla sa «hopp» på en ren gammelkommunistisk refleks". Sponheim da, du har sosialisme i praksis på Cuba, ett norsk sosialistisk parti i regjering og en kommunist som vil ha valuta for pengene som har finansiert valgkampen. Du kan ikke ha mye vill fantasi....

Ronny F

25.01.2006 kl.12:24

Hei T, takk for alle tips. Har flyttet bloggen min til: http://ronny.blogg.no/

Mathias Reither

26.01.2006 kl.23:43

Valla er da ingen kommunist, selv om hun var det på slutten av 1960-tallet, hvem var ikke kommunist på den tiden. Tenk på alle de familiene som ble avlyttet, de var kommunister mange av de. De er vel neppe det i dag. Hun er rød ja, men ikke kommunist. Det er like dumt som å si at Hanna Kvammo var nazist selv om hun var det en gang. Men å invitere både opposisjonen og Castro samtidig er jo en god ide.

Trond

27.01.2006 kl.00:26

Har ikke kalt henne ommunist, men hun er lite nøye med hvilke hun støtter opp om.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits