Noen som kan hjelpe??

Jeg liker weblogg veldig godt, emn syntes tempaltene er vel kjedelige. Så jeg har derfor tenkt og endre litt på+ dem som de er mer tilpasset mine blogger. Selv om Raymond har forklart meg dette sliter jeg en del, så hvis dete r noen tekniske vindundere der ute hadde jeg satt pris på litt hjelp. Hvis det er noen som har noen bra templater jeg kunne ta i bruk så vær så snill og si ifra.

7 kommentarer

Mathias

25.02.2006 kl.10:44

Skifte til blogspot eller andre "levandører" som har litt mer festlige "templates", til og med templates som passer mer til din profil. Weblogg virker det som har bare en farge; grå. Det virker som arkitekten bak Bergen Rådhus har fått seg en bijobb; designe Weblogg.

birgeren

25.02.2006 kl.13:10

Jeg har en rekke templates som jeg har fått fra USA, disse kan du få hos meg, og jeg regner med det ikke gjør noe at den er tilpasset med FRP logoen svakt som bunn.?

Trond

25.02.2006 kl.14:39

Til Mattihas: skifte til blogspot blir et stress etter alt jeg har bygd opp her.Til Birgeren: Jeg tror ikke det. Men takk for tilbudet.

Alf Ivar Tronsmo

25.02.2006 kl.16:29

Trond: Den logoen du ikke liker kan du sikkert forholdsvis enkelt fjerne eller erstatte med noe annet.Birgeren: Disse templatene er vel laget for weblog vil jeg tro, og vanskelig å implementere i WordPress?

Mathias

25.02.2006 kl.20:42

Denne templaten kan du jo prøve: http://socialdemocrata.weblogg.no/

Mina

26.02.2006 kl.11:24

Du kan importere hele bloggen din til f.eks. wordpress, det gjorde jeg. Der kan du bestemme farger og sånn sjøl. Ellers syns jeg bloggen din er fin som den er jeg da.PS: Av ren nyssgjerrighet; Raymond som i leder av Vestfold Unge Venstre?

Trond

26.02.2006 kl.15:33

Takk for rådet mina.Nope det er Raymond som jobber i blogsoft. Men ahn er venstremann han og.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits