Uten oss får Norge sharialover

Dette frykter 1. nestleder FRP er Sandberg, noe som ikke kommer som noen bombe. FRp må fortes mulig ha innflytelse eller kommer dette til å bli en vond virkelighet.
Man skulle tro at muslimene her i landet snarest vil gjennomføre en muslimsk revlusjon landet noe som undersøkelser ikke viser. Bare kun 14 prosent ønsekr å innføre sharialover viser en fersk undersøkelse, men disse 14 prosentene kan vel ære en så stor fare at man må slippe Per Sanberg løs i manesjen.
Det jeg helelr frykter er FRP i regjering noe som betyr ingen miljøpolitikk, ingen bistandspolitikk, ingen politikk på loaklst selvstyre  osv osv. Rettere sagt det blir vanskeligre for folk flest.

11 kommentarer

Lasse G. Dahl

24.05.2006 kl.11:48

14% av muslimene i Norge vil, dersom vi regner med runde og snille tall, si i underkant av 10.000 mennesker, det. Det er nok adskillig flere som vil ha værna revolusjon eller ønsker det tredje riket tilbake ... :-)

Lasse G. Dahl

24.05.2006 kl.11:49

"_Væpna_ revolusjon", skulle det være. Selv om det første forslaget sikkert også har sine tilhengere ...

Knut Stian Olsen

24.05.2006 kl.12:10

Jeg tror Lasse har rett i begge forslagene, både værna og væpna :O)

lassaronen@humbug.no

24.05.2006 kl.17:25

Hello Trond, I have read what you have wrote about the norwegian party, FRP and Mr. Sandberg. I think you are very naive about the muslims living in Norwayay. Many of the muslims who lives in Norway cant speak norwegian, and they are recieving a lot of money from the norwegian comminuty. Theirs pay back to the norwegians are criminals actings, they are looking down at the norwegian blonde girls, and saying that they are hores all one. I think you are too naive,and maybe one day a terror cell will be known. Best regards from Lassaronen.

z

24.05.2006 kl.18:57

Jeg tror ikke de 14 % hadde likte så mye om det faktisk ble innført.

Conad

24.05.2006 kl.19:56

Hadde sansen for værna revolusjon....Synes 14% høres skremmende mye ut, men at det utgjør ca. 10000 viser at denne gruppen er helt marginal. Det betyr jo da også at 86% av muslimene i Norge ikke ønsker å innføre sharialover.Om Sandberg & Co får slippe til vil vi se mye hardere fronter i innvandrings og integreringspolitikken. Det er, uten tvil, den beste måten å få økt andelen som ønsker å innføre sharialover.

Lasse G. Dahl

24.05.2006 kl.22:48

"Many of the muslims who lives in Norway cant speak norwegian, and they are recieving a lot of money from the norwegian comminuty"Vel - i og med at det er skrevet på engelsk, faller det egentlig på sin egen urimelighet, men jeg tror det er passende å nevne her at dette også gjelder mange av de kristne i norge. Og ateistene. Og sikkert også de som vil ha værna revolusjon.

Martin

25.05.2006 kl.13:37

Til Lasse G.Dahl: Hehe, så sant som det er sagt. Jeg mener også at 14% er skremmende mye, men det samfunnet FRP ønsker vil ikke åpne for bedre integrering, men større forskjeller. Jeg tror Conad har rett i sin antagelse om at flere muslimer i Norge da hadde blitt mer ekstreme. Det aller viktigste vi kan gjøre nå er å integrere dem vi har-blant annet ved å gi dem jobber, men også ved å gi dem kulturtilbud som sørger for at de får kontakt med etniske nordmenn og folk med et annet livssyn. Dèt skjer ikke om FRP får styre.På den annen side ønsker de å være restriktive i innvandring, og vel og bra dèt, spør du meg. Men da må man finne andre måter å øke befolkningen på. Ett alternativ hadde vært å belønne rikelig dem som får mange barn. problemet med å ta inn for mange på alt for kort tid, er jo nettopp at det da går ut over integreringsprosessen. Derfor mener jeg at en også må ta dette i betraktning. Det hjelper ikke å KUN fokusere på integreringen.

Trond

26.05.2006 kl.12:44

Hei beklager jeg har vært opptatt de siste dagene til å svare:Lassaron: Nå vet jeg ikke hvem du er, men du minner meg misstenkelig om andre som har skrevet med mer fantastsiek nick. Jeg tror ikke du skriver på vegne av ruimenske venner så vær så snill og hold deg til nrosk når du skriver. Conad: helt enig. Lasse: Revlusjon i Nroge i 2006 har ikke bare gått ut på dato. Det er ikke verneverdig en gang. Maryin: Uten innvandring får ikke frp gjennomført noe avb sin politikk. Til Z: D3u har så rett. Diktatur ser alltid mye penere ut på papiret.

lassaronen@humbug.no

26.05.2006 kl.15:14

Hello Trond, how are you? How can you say that I dont have friends in Romania? I have been doing business in Romania since 1991, and have traveling arourn everywhere, from Karpatene to Neptun. We are still offering you a visit there all expences will be payed. I think you will have interess to look around down there and speak with local people.If you are interesses, please let me know, if not keep up your good work as a politican.

Martin

02.06.2006 kl.19:29

Til Trond: Nei, sant dèt Trond. Det er det som er så ironisk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits