Frp-politikere betaler for å slippe helsekø

Det går aldri tomt for saker om FRP for tiden. Men det morsomme er ikke sakene i seg selv, men alle de utrolige dårlige unskyldningene de klarer å dra opp av hatten.
Her er noen

- Treneren til Siv var ment som en forsikring for hennes vidre helse. Helt greit det, men hadde hun virkelig ikke råd til å betale for ham med sin egen lønn. Trenere går ikke under definisjonen stortingsrealitert arbeide. ??

- Teaterbilleter: Jo her er det bidrag til det bra norske kulturlivet. Helt enig i det jeg håper virkelig at FRPere ser mer på teater, men penger bevilget til storingsrealtert arbeid går da heller ikke under den definisjonen.

Kunne valgt en mengde, men jeg velger nå å kun ta en ting til, nemelig de brømte helseforsikringende som man har kjøpt til sine storingsrepresentanter. Dette er en helt vanlig helseforsikring som alle kan inngå sier lederen i Stortingets helse- og omsorgskomite, Frps Harald T. Nesvik.
Det er helt korekt og frpere må gjerne kjøpe alle de forsikringende de ønsker, men pengende er som jeg har sagt tidligere ment til stortingsrealitert arbeide. Helseforsikringer til stortingsgruppen er på ingen måte det. 

11 kommentarer

Kenneth A. Dreyer

24.06.2006 kl.21:33

Merkelig så mye folk fokuserer på å finne feil med FRP om dagen..

Trond

24.06.2006 kl.22:21

Ja rart det der. Merkelig også er hvor mye de bidrar til det selv

Mathias

25.06.2006 kl.02:31

Når de først har denne forsikringen burde flere av de gjennomgå omfattende plastiske operasjoner, for enkelte ser jo helt jevlig ut.

Knut J.

25.06.2006 kl.08:49

Det mest oppsiktsvekkende ved helseforsikringene er at det helsevesenet som stortingspolitikere har vedtatt ikke er godt nok for de samme politikere. Det er et tankekors at de da må kjøpe seg en egen helseforsikring, mens helsevesenet skal være godt nok for folk flest.

Hasse@tungskyts.no

26.06.2006 kl.19:34

Denne Mattis Hetta skriver over at Frp politikere som har helseforsikringer bør foreta en ansiktsoperasjon og plastisk operasjon forøvrig. Altså Mattis Hetta mener at Siv Jensen, Per Sandberg, Per Arne Olsen, trenger og få operert sine stygge tryner.Dette sier en politiker som har sitt domene i Loddefjord, og alle som har relasjoner til vestlandet vet hva Loddefjord er for en plass og rykte.

Trond

26.06.2006 kl.19:54

Vel uannsett innlegget var jo ment som kritikk av hvordan FRP bruker pengende til folk flest på seg selv. Som selvfølgelig ikke er galt så lenge de ikke har innsyn i hva de gjør.

Mathias

26.06.2006 kl.22:32

Dette må jo sees som en humoristisk måte å fremlegge det hele på . HA HA HA HA. Enkelte har ikke sans for humor!Hva vet denne Hasse om Loddefjord?Sikekrt ikke oppdatert de siste 15 årene.

Hasse@tungskyts.no

27.06.2006 kl.14:02

Mattis Hetta, Loddefjord var i hvertfall omtrent på samme nivå som det Bagdad var før vår alles kjære Bush og Blair reddet landet fra undertrykkelse og folkemord. I steden for å fokusere på at FRP topper trenger plastiske opersjoner så bør du heller konsentrere deg om AP politikken, - i hvertfall prøve.For maken til svak regjering har jeg aldri sett maken til. Stoltenberg fremstår som anonym, blek, gråhåret, konflikssky og en 9-15 politikker. Jeg vet at dette gnager han:1. SVs representanter i fri flyt, både i regjering, på storting og på plenen utenfor stortinget og regjeringskvartalet.2. Ninni Stoltenberg, den narkomane søsteren til Jens som til stadighet kritiserer sin bror for manglende rusmissbruk politikk. Ninni har også kritisert sin bror på enda mer sensitive områder.3. Jens irriterer seg grønn og blå på landets stortingspresident.Jaja.... han blir bare ung og lovendes han jenseman...

Trond

27.06.2006 kl.14:06

Å sitdenfor å ro deg unna hele tiden Hasse, hva med å få ditt egent parti til å legge kortene på bordet. Jeg forstår at det kan væære vanskelig, men man bør være ærlig ovenfor folk flest.

Mathias

28.06.2006 kl.00:08

Som i alle familier er det familiekrangler, også i Jens Stoltenbergs famlie. Og hva menes med mer sensitive områder?Uansett, hva det måtte være; hva har dette med Frp pengebruk og eventuelt den nåværende regjeringesn politikk. Ikke bland inn søsteren i dette. Selv om stakkars Ninni Stoltenberg har vært narkoman, så vil det ikke si at hun nødvendigvis er ekspert på område. Hun har lov til å mene noe om dette, men Jens er ikke forpliktet til å ta dette til følge.

Mathias

28.06.2006 kl.00:19

Hasse! Du bør slutte med å bekymre deg om hvordan det er i Loddefjord. Du tror jeg bor i 14 etg. i høyblokk, men der tar du helt feil. Jeg bor i et stille og rolig strøk i Loddefjord i et rekkehus med hage. Så dine fordommer mot Loddefjord har ingen kontakt med virkeligheten. Istedet for å komme med svada om Loddefjord eller annet svada, bør du svare på de spørsmål undertegnede kommer med eller Trond kommer med. Men ennå har du ikke kommet med noen fornuftige svar.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits