Ikke slå sammen Slå sammen Hansa, Mack og Aass

aasmackhansa


Nordmenn kjøper mer norsk øl enn på mange år. Hansa Borg-sjefen tar nå til orde for at de tre norskeide bryggeriene bør vurdere å slå seg sammen.

Dette håper jeg ikke skjer. ikke fordi jege r redd for store selskaper, men fordi mangfoldet og kunkuransen vil bli drastisk svekket.
De siste årene hafr vi fått en mengde 7 eleven og narvesen uten at det har ført til emr mangfold av den grunn. Samme eier står bak begge to.
Snart kan vi ende opp med en ølfabrikant som står bakj samtlihge merker, noe jeg mener vil ødelegge tradisjoner, konkuranse og mangfold. Privat monopol i mottsettning til statlig monopol, men hva er egentlig verst??
Man bør heller kutte kraftig i avgifter som kan bidra tio at flere kan begynne å produsere øl, påå den mten kan amn demme opp fra konkuransen fra svære utelanske øl bryggerier.

4 kommentarer

ståle sørensen

25.09.2006 kl.15:10

Man kan kødde med mye, men ikke kødd med Aass fatøl. Hansa smaker sølevann, du trenger ikke mye fantasi for å forstå at de gale bergenserne kan finne på å ødelegge Drammens stolthet.Nei selg heller Aass til utlandet, og da snakker jeg om ølet, ikke bryggeriet, Aass er på høyde med de aller beste utenlandske ølmerkene

Trond

25.09.2006 kl.21:25

Aas er det beste ølmerket dete r selvklart. Det er ikke noe så vakekrt som Ass fatøl eller bayer. I verdensklasse spør du meg.

ståle sørensen

25.09.2006 kl.21:51

Er du full? sånn som du skriver...:-)

Trond

25.09.2006 kl.22:03

opps. er ikke full, men litt ute av form

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits