Den hellige vrede

Jeg har holdt et lavt aktivitetsnivå det siste. Det viser seg nemlig at når man er arbeidsledig har man plutselig langt mer å gjøre. Eller rettere sagt man bruker langt mer av tiden å bekymre seg.
Nå er det på tide å slå tilbake igjen derfor tenkte jeg at jeg skulle ta opp en fin liten tråd fra et tideligere innlegg.
For en stund tilbake kom jeg til å nevne boken om Jon Alvheim, noe alle ikke likte. For dem som elsker denne karen er det vondt å svelge at enkelte andre ikke gjør det, derfor fikk jeg en del kommentarer.
Uannsett fant jeg i dag en strålende anmeldelse av boken i Venstre sitt medlemsmagasin liberal.no. Anmeldelsen er skrevet av en av Liberalerens faste skribenter Per Aage Pleym Christensen, en mann som kjenner FRP godt fra innsiden. Selv om jeg ikke alltid er enig med personen så syntes jeg at han er en god skribent og derfor anbefaller jeg dere å lese denne anmeldelsen av boken om Alheim.
Dere finner den her: http://www.liberal.no/200507/tekster/Bokanmeldelser

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits