Eriksen vil ikke redde union

Eriksen vil ikke redde union

Eriksen vil ikke redde Union

Så kom det alle ventet på: Union blir nedlagt og ingen kan gjøre noe som helst. Noen som burde føle seg snytt er folket i Grandland som stemte de Rød-grønne i håp om at de skulle redde den tradisjonsrike bedriften, men den gang ei. Stoltenberg og Co var ikke sene om å reise skytteltrafikk til Skien under valgkampen for å love det etter det andre i tillegg til at de nærmest ga de borgelige skylden for unions sin undergang.
Under valget gikk flere fra AP og LO ut og nærmest lovet at staten skulle overalt flere bedrifter og hindre utflagging og nedlegging, men nå er lyden en annen. Næringsminister Odd Eriksen har nydelig sagt: det er uaktuelt for staten å intervenere i eit privat eigd selskap.
Såpass mye for valgløfter, men med ekstra ti tall LO millioner i ryggen klarer de nok ved neste valg å dekke over denne store løgnen.
Til Grenlands befolkning sier jeg dette: Gratulerer dere ble grundig lurt. 

5 kommentarer

Mathias Reither

26.01.2006 kl.23:38

Det er da besynderlig. Men det kommer an på hva prisen for å kjøpe aksjer i Union er, i forhold til antall arbeidsplasser. Det kan jo være at man heller kunne brukt penger på å opprette enda flere nye arbeidsplasser. Får da håpe at man får utrettet noe positivt. Men jeg regner med at siste ord er ikke sagt i saken. Kristin Halvorsen som er fra Skien, burde jo engasjere seg.

Trond

27.01.2006 kl.00:25

Kristin Halvorsen er fra Porsgrunn. Humoristiske her var at det nærmest ble lovet at fabrikken skulle overleve. Ville den nye regjeringen erstatte arbeidsplassene med nye kunne de ha sagt dette allerede i valgkampen.

Conad

27.01.2006 kl.10:11

Det er ikke noen tvil om at det er ett løftebrudd fra de rød-grønne om ikke nedleggelsen stanses.Dessuten, Mathias, hvis man mener at Union har livets rett - vil det da være en kostnad eller en investering å kjøpe seg opp? Hva slags arbeidsplasser mener du forresten at Staten skal opprette i erstatning, og hvor mange statlige kroner bør det satses pr. arbeidsplass? Nedkjøringa begynner til onsdagen - hvis siste ord ikke er sagt bør noen se til å snakke fort!

Mathias Reither

30.01.2006 kl.13:17

For å være ærlig har jeg ikke satt meg helt inn i saken om Union. Det jeg skriver over, var bare en tanke. Men det er jo synd uansett hvis man legger ned. Men dette problemet eksisterer ikke bare i Skien/Porsgrunn, men flere steder i landet, hvor flere og flere industriarbeidsplasser blir lagt ned. I Bergen hadde vi flere skipsverft før, men nå har vi vel ingen igjen. Jeg føler at uansett hvem som sitter i regjering, så er de ikke i stand til å ta de rette avgjørelsene, fordi kostnadene ved en slik investering settes opp mot andre investeringer og andre formål.

Trond

31.01.2006 kl.02:54

Det stemmer det Mattihas, men skaen er den at både ditt parti og de andre to regjeringskollegane deres fremstilte det som den borgelige regjeringen sin skyld i tillegg til at med ny regjering kom fabrikken til å reddes. Begge dler viste seg å være feil.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits