Dreper piratkopiering musikk??

Dette påstår ihvertafall en kampanje som plateindustrien nå har satt igang med det håpet at de ikke skal tape så mye penger. Hvor mye penger de egentlig taper er det ulike oppfatninger om, men uannsett det  å tape penger er noe ingen liker.
Men dreper piratkopiering musikk?? Hvor lenge har plateindustrien vært i denne verden og hvor lenge ha musikken vært??
Saken er  at en mengde artister gjennom historien har jobbet for peanøtter, mens dere har tjent dere søkrike.
Jeg har aldri hatt tilgang til mer musikk enn nå. Både steder som myspace, urørt og dusinvis andre steder legger folk ut gratis musikk hver dag. En undersøkelse fra Usa for en stund tilbake viste for en stund tilbake at mye musikk som ble lastet ned i Usa faktisk var lovlig vare.
Uannsett tror dere virkelig at musikk kommert til å slutte å bli laget, at konserter kommer til å slutte å bli arrangert osv osv fordi det dere må kutte ned i driften deres?? Da kan jeg ikke annet enn å i at dere har litt vel høye tanker om dere selv.

Kampanjen har blitt fulgt opp med at media viser store oppslag av ungdommer som blir saksøkt på grunn av piratkopiering. Foreldrene må betale meget dyrt i private søksmål skrives det. La dette være en advarsel til andre sier pompøse advokater, for nå kommer vi å tar dere.

La meg gi plateindustrien et godt råd.
Saksøker dere mennesker til ruin for slik piratkopiering kommer dere til å få svi. Avskyen mot dere kommer til øke noe som fort kan resultere i enda lavere salg.

Hvis dere skulle tape kunne jeg ikke har brydd meg mindere. At monopolet deres har blitt brutt er det beste som har skjedd. Går dere dukken kommer musikalsk nyskaping til å blomstre som aldri før.
Kanskje på tide å tenke nytt??

3 kommentarer

Frode

25.02.2007 kl.15:39

Jeg må innrømme at jeg ikke fatter denne jævla pirat propagandaen. særlig når artister som Odd Norstoga står bak hele kampanjen. Mannen som har blitt millionær på sinn musikk. Problemet er også dette: La oss si det at jeg lager en gruppe som heter Frode and the cool kids. Vi gir ut en cd som får gode kritikker, men ingen kjøper den. SÅ blir plata lagt ut på nettet, 100 hører på den. Anbefaler 100 venner om plata osv. Piratsider kan jo også være en POSITIV ting.De må jobbe med pirater, ikke mot. Jeg lover dem at jeg ikke vil kjøpe en jævla cd ihvertfall før denne hekseprosessen er over!

Sexy Sadie

25.02.2007 kl.22:17

Jeg hører mer musikk enn noen gang. Pirat er herlig. Jack Sparrow lenge leve!

Trond

27.02.2007 kl.14:15

Frode: helt enig, men jeg kommer allikevel til åkjøpe noen cder. Men jeg oppfatter dte slkik at industrien ikke har forstått noen ting som helst. sexy: Viva viva

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits