Nordmenn bør lære seg Spansk


Ifølge Carl i Hagen bør spanjoler som vil jobbe i Spania med nordmenn lære seg norsk. Å kreve at folk tilpasser seg det norske samfunnet når det flytter hit er greit nok i seg selv, men å komme med slike krav når man er gjester i et annet land finner jeg søkt. Jeg er spent på hva FRP hadde sagt hvis eldre muslimer krevde at sykepleierne på norske sykehus måtte snakke arabisk.
Jeg syntes Hagen burde lære av sine egne ord og integrere seg i det Spanske samfunnet. Lær deg Spansk Hagen og krev at dine partimedlemer i dine eskillag der nede å gjøre det samme.

7 kommentarer

Martin

25.04.2006 kl.21:31

Fantastisk dobbeltmoral =P

Mathias

26.04.2006 kl.17:01

Utrolig at han kan si noe slikt. Dette gir meg lyst til å sende en mail til Zapatero (ZP) at Spania må innføre en lov som sender ut alle nordmenn og folk fra andre land som ikke lærer seg spansk på et visst nivå innen 3 år etter at de har bosett seg i Spania eller som har eiendom i Spania. Skulle Carl I. Hagen være interessert kan jeg gjerne gi han et intensiv kurs i spansk da jeg kan spansk så og si flytende.

Mathias

26.04.2006 kl.17:07

For de som ønsker å sende en mail til Zapatero så er adressen denne: jlrzapatero@presidencia.gob.es

Trond

26.04.2006 kl.17:22

hehe du sier noe der. Jeg lurer på når spanjolene tar bladet fra munnen.I tillegg syntes jeg det er merkelig å opprette et partlag av sitt egent parti i Spania, mn det skal jeg skrive emr om i en annen artikkel.

Jørn

02.05.2006 kl.17:59

I hva slags sammenheng har han sagt dette? Det høres rett og slett fascistisk ut, ikke bra!

Trond

02.05.2006 kl.18:21

Vel han hadde sagt det under møte med lokallagene sine i Spania. Det er direkte pinnelig.

Vera

10.05.2006 kl.22:18

Hvis FrP kommer til makta slik meningsmålingene nå for tida viser at det er store muligheter for, (Og det er den trua jeg har på oss nordmenn, dessverre. Sorry, mine landsmenn. No offence.) da skal Carl I. Hagen få et kveldskurs i arabisk, som gratulasjonsgave. Noen som er med og spleiser?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits