Filippinene avskaffer dødsstraffen

Filippinene avskaffer dødsstraffen

Mer enn 1.200 dødsdømte filippinere kunne puste lettet ut lørdag da landets president Gloria Macapagal Arroyo innførte en ny lov som avskaffer dødsstraffen.

Dette er en god nyhet i en evden der man tar menneskerettigheter og rettsikkerhet mer og mer vilkårlig. Alt er som kjent lovelig bare man putter ordet terror innn i det.
Amnesty driver denne kampen litt for mye for døve ører uheldigvis. Å her i Norge er frykten for å tråkke våre allierte på føttene langt større en å faktisk gjøre noe.
Fillipinene er en begynnelse, men jeg ser det at ingen politikkere i dette landet tør å gjøre det som virkelig treng. Derfor meld dere inn i Amnesty for som bare det og vær med å sett dagsorden.

3 kommentarer

Knut Stian Olsen

25.06.2006 kl.15:34

Det var en gledelig nyhet... Det er bare å håpe at andre vil komme etter...

Hasse@tungskyts.no

26.06.2006 kl.14:41

Jeg er for dødstraff i den elektriske stol, og under mitt studieopphold ved Harvard University kom jeg over en undersøkelse som underbygger at det er forebyggende å putte fo

Trond

26.06.2006 kl.14:45

Det er allikevel drap uannsett hvordan man putter det.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits