Hva jeg egentlig mener om barnevern


Jeg har i det siste hatt en sterk økning i treff på min hjemmeside. Ene grunnen til det er at jeg var såpass heldig å få en av mine bloggposter på trykk i venstre sin medlemsavis liberal.no. Den andre er av en mindre hyggelig karakter, nemlig det faktum at jeg provoserte en person ved Navn Arild Holta. Nå vet jeg ikke alt av såkalt sladder som har blitt spredd av meg utenom selvfølgelig Holta sine lette, usakelige og lite innsiktsfulle spekulasjoner om meg som person og mine meninger. Forrige innlegg jeg klarte å skrive om Holta ikke bidro noe mindre til akkurat det, han fortsatte nemlig å komme med ulike uttalelser om meg.
Selv om folk ikke tror på Holta vil jeg allikevel bruke dette innlegget til å fortelle hvem jeg egentlig er og hva mine holdninger til disse spørsmålene egentlig er.

- Jeg er ikke noe redskap for pk eliten eller hva Holta enn kaller det. Mine meninger om temaet har jeg fått gjennom erfaringer med sosialt arbeid, det faktumet at jeg har vokst opp i en familie der de fleste jobbet i helsevesenet på et eller annet plan. I tillegg kommer hendelser fra mitt privatliv inn, men jeg velger å ikke utbrodere alt her selv om det kunne forsvart en del. Man må huske at det er noe som heter taushetsplikt ovenfor de menneskene jeg har med å gjøre- i tillegg unngår jeg å forsvare meg selv med å dele ut alt jeg har opplevd på kroppen. Dette har med et enkelt faktum at det ofte er andre mennesker involvert som jeg ikke ønsker skal bli buffere for mitt forsvar.

- Jeg har heller ikke under noen som omstendighet sagt at barnevernet er perfekt og alle de ting de gjør er riktig. Feil skjer og det er vondt for dem det angår; både barn og foreldre. Fagfolk og sosialarbeidere er ikke perfekte mennesker de heller. Uansett hvor mye menneskelig erfaring man har eller hvor lang og god utdannelse man har, er det aldri noen som helst garanti. Hvis apparatet skal kritiseres er jeg mer enn gjerne villig til å gjøre det, men å gå i automatisk forsvar for alle som føler de har blitt behandlet dårlig av apparatet er jeg på ingen som helst måte villig til

- Biologi: Er det alltid best at barn bor hos sine biologiske foreldre?? Nei, det mener jeg er fullstendig feil. Enkelte mennesker her i verden er faktisk ikke egnet til å være foreldre. Det kan enten ha å gjøre med rus, misshandling og annen direkte ondskap, men det kan også være for det de rett og slett ikke er skikket. Det trenger ikke å ha noe med at de er onde å gjøre, men at de ikke er skikket til å gi barn det elementære de trenger. Å ta fra noen barna bør absolutt være den aller siste løsningen man gjør og jeg er enig at apparatet her kunne ha vært langt mer fleksible forhold til ulike alternative løsninger.


Det ble nevnt i en kommentar her for ikke lenge siden at en undersøkelse blant studenter på sosialhøyskolen sa at grunnen til at de ønsket seg denne utdannelsen var at de ønsket seg makt. Nå er det ikke noe prestisje eller gode lønnsvilkår man gåre inn i når man velger denne form for utdannelse og yrkesretning, men la oss smake på ordet makt litt granne. I min verden dreier makt seg om langt mer en ønske om å styre mennesker og la dem danse etter min pipe. Det dreier seg om å ønske å påvirke og endre de forhold som man mener bør endres i samfunnet og blant deres borgere. At når man går inn i et yrke og ønsker å påvirke utviklingen innfor sitt felt trenger på ingen som helst måte ha noe som helst med egoisme å gjøre.
Jeg unngår i størst mulig grad i å bli for personlig, men jeg skal gjøre det allikevel. For mange år siden hadde jeg en klient som jeg hadde blitt godt kjent med. Den siste gangen jeg så henne skulle vedkommende fortelle meg noe, men på grunn av mye stress og mange andre henvendelser fra andre klienter rakk jeg ikke å gjøre dette.
Når jeg kom tilbake på jobben noen dager senere fikk jeg greie på at vedkommende hadde tatt en overdose med heroin. Det finnes ikke en dag jeg ikke tenker at hvis jeg bare hadde tatt meg tid så hadde det gått annerledes. Det vil jeg dessverre aldri få vite, men skjønner dilemmaet.
Det finnes nok av lignende eksempler fra flere personer. Det er aldri moro å ta en avgjørelse som får feil konsekvenser og det er ikke slik at det er gjort av onde hensikter eller maktkåthet.
Tror du virkelig dette er lett og at man bare glemmer det. Nei det sitter der som men mare, men man må allikevel fortsette å gjøre jobben sin så godt man kan og så profesjonelt man kan.
Det du bidrar til, Arild Holta, er ikke å gjøre noe som helst bedre, men å sakne enhver form for bedring som gjør noe bedre. Demonisere mennesker og gi de egenskaper fordi de ikke har den samme virkelighetsoppfattningen du har, trekker meg til å tenke på diverse regimer i verden som jeg inderlig ikke håper du vil sammenligne deg med.
Håper dette er klargjørende, selv om jeg antagentligvis nå har havnet opp som en av psykopat pkerenes makt elite.
Så Arild Holta, uansett hva du skriver, klarer du ikke å stoppe meg fra å holde kjeft. Jeg vet hva jeg skriver om.

30 kommentarer

Røverdatter

26.06.2006 kl.02:12

Jeg vil bare vise min støtte i denne "saken" og si at jeg syns du skriver mye bra. Jeg tror ikke det går an å diskutere med Holta, men jeg forstår at du ikke gidder å finne deg i dritt fra den karen. Det er bra at du ikke lar deg kneble av folk som han!

Trond

26.06.2006 kl.02:16

Tusen takk for det. Litt moralsk støtte gjør alltid godt.

Arild Holta

26.06.2006 kl.02:32

1. Helsevesenet er gjennomsyret av autoritetstro, tro på ekspertvelde og myter om familien og innbilt barnevern. Ut fra hva du skriver er du trolig flasket opp på ukultur som har vert med å ødelegge våre liv.2. Partiet Venstre har utrolig mange pk personer som snakker som SV'ere. Virker som mange bruker Venstre som alibi for å fornekte sin konservative sosialisme. Disse utgjør en slags lysebrun blanding av maktro og markedsaksept. Gamle Venstre-ledere ville vel snudd seg i sin grav av disse. Sponheim står ikke for den linjen.3. Dersom biologiske foreldre svikter finnes venner, besteforeldre, tanter etc. Det såkalte barnevernet motvirker systematisk kontakt med biologisk familie etter at de har stjålet barna. Lover, menneskerettigheter og forskrifter klarer ikke å demme opp for dette. Barne"vernerne" stilles nemlig ikke ansvarlig for det de gjør. Forsøk bare å anmeld grove feil. Det henlegges uten etterforskning på rekordtid.4. Makt handler vanligvis om å utøve overfor mennesker det man ellers kaller eiendomsrett. Det stinker! En som utøver overgrep utøver makt. Denne maktmisbruken legitimerer makt. Ellers er maktbruk et overgrep. Være seg fra politisk elite, barnevernet eller hva som helst. Denne ideologien plasserer meg så langt borte fra maktregimene du forsøkte assosiere meg med som overhodet mulig.5. Hva jeg bidrar med: Jeg har tidligere brukt enkle tall for å illustrere barnevernsgalskapen. Det unnlater du å forholde deg til. Da kan du heller ikke rasjonelt konkludere med hva jeg bidrar med.6. Du kom med lite fakta. Du har kommet med påstander, tro og gitt leserne assosiasjoner. Det plasserer jeg i klassen "religion": "Sosiologisk troende"."Sosiologisk troende" er troende til litt av hvert. Det er barnevernsofrenes erfaring.

Trond

26.06.2006 kl.02:41

1 Jeg har vokst opp med en innsikt fra begge sider av gjerdet, men det vil ikke du forstå ser jeg.2: Først må du lære deg forskjellen på idologier. jeg foreslår et leksikon elelr statsvitenskapelig ordbok.3: Det pleier de også å gjøre. Men kunstene r også å finne en objektiv og nøytalt part opp i det hele. 4: Eiendomsretten over barn dreier seg ikke om retten til å kunne gjøre hva man vil mot dem. 5: Det du har bidratt med er å kalle meg en pk, sosilogisk troene, og amnge andre inntreante timg. Du har gjor det ytterste for å latterliggjøre meg, men bare oppnådd å gjøre deg selv til latter. 6: Jaja deg om det Men selvfølgelig er det vel som det er som alt i din verden. Alt som ikke stemmer med det du har kommet frem til er spekulasjoner.

Arild Holta

26.06.2006 kl.02:58

1. Insikt fra svineriet har også de som kutter kjønnslepper av. Mytene veier mer enn innsikten.2. Ideologi. Begrepet "lysebrun politikk" har du trolig aldri hørt om. Hvor tror du jeg har det fra. At man kan være motpol til fascistregimer og sosialisme samtidig er kan hende også ukjent for deg. Politisk klassifiseres jeg som libertarianist.3. Påstanden din stemmer ikke med barnevernsofrenes erfaringer.4. Påstanden din er jeg enig i. Det jeg skrev om var eiendomsretten DU og andre utøver når dere tar avgjørelser for andre mennesker. Det er en falsk eiendomsrett. Det er ikke prinsipiell forskjell på å ta avgjørelser for andre og på å utøve eiendomsrett.5. Siden jeg ikke er majoritetstro, er det uinteressant om folk ler av meg. Hadde jeg vert hårsår på det punktet, ville jeg ikke drevet "Redd Barna Våre". Jeg har imidlertid ikke noe mot å latterliggjøre de som står for en tenkning som ruinerer våre liv.

Trond

26.06.2006 kl.03:07

1: Sløike kommentarer fortjener ikke noe svar.2: Jaja deg om det3: Din stemmer ikke med de som ble hjulpet suksefult. 4: Så da mener du at alle avgjørelser er bra for barna så lenge det er foreldrene som tar dem. Selv om hvor gale de er??5: Du har ikke noe imot å latterliggjøre dem som ikke tror det samme som deg heter det. Men for all del kom igjen det deg selv du driter ut ikke meg.

Arild Holta

26.06.2006 kl.03:29

Pkt 4) Straffeloven burde fjerne foreldre som er grusomme mot sine barn. Dette er imidlertid utrolig få.Barnevernet kjører ut løgnene om foreldres forferdelighet og hvor mange barn som stadig har det verre.Forskningen viser noe helt annet:http://www.mozon.no/andre_saker/andre_saker/norske_barn_p_topphttp://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=9945http://www.r-b-v.net/forum/viewtopic.php?t=435Hvorfor sprer pressen barnevernspropaganda som sier noe helt annet?Dagens påståtte barnevern drives av syk ideologi. Ikke av reell forskning. Det er uetisk å drive eksperimenter på mennesker - også sosiale eksperimenter.

Knut Stian Olsen

26.06.2006 kl.04:06

Du har ingen forskningsrapporter å støtte deg til vel Holta?Skulle likt å sett litt bedre dokumentasjon på det du slenger ut av påstander og meninger.

Arild Holta

26.06.2006 kl.05:56

Jeg henviste med linker til forskning.Her er mer:http://www.barnasrett.no/Forskning/bohman.htmForskerne fulgte gjennom mange år ca 600 barn som før de var fylt ett år skulle flyttes fra hjemmene og adopteres av fremmede. Det viste seg gjennom det første året at bare 168 faktisk ble adoptert, mens 203 ble fosterbarn og 208 vendte tilbake til sin mor.Hvorfor krever du ikke også dokumentasjon for barnevernsmytene?

Guro

26.06.2006 kl.11:10

Jeg har fulgt denne debatten ei stund nå, og Trond, jeg er helt enig i det du skriver. Du har min stemme i denne saken. Det er bra at en diskuterer slike viktige saker, men Arild Holta er vel den minst seriøse personen jeg har vært borti. Han slenger ut så mange idiotiske kommentarer at det er umulig å ha en seriøs debatt med han. Og det er jo synd, for alt det viktige han mener forsvinner i useriøse og usaklige angrep. Så selv om jeg støtter Trond i denne saken vil jeg si lykke til til Arild Holta, hvis du legger deg på en litt annen linje i innleggene dine så kanskje du og får litt mer støtte fra folket!

Tiram

26.06.2006 kl.11:57

Guro sier omtrent det samme som jeg ville sagt, så jeg sier meg bare enig. Bortsett fra at jeg ikke vil ønske Holta lykke til.Men jeg lurer på en liten ting, Trond: Jeg har ikke fulgt innleggene dine om Vår Venn Holta(tm) -- jeg gidder sjelden bruke tid på ham og hans feller -- så jeg har ikke sett noen referanse til denne undersøkelsen du nevner, "en undersøkelse blant studenter på sosialhøyskolen sa at grunnen til at de ønsket seg denne utdannelsen var at de ønsket seg makt." Finnes det en lenke til resultatene av denne undersøkelsen noe sted? Eller er spørsmålsstillinga og resultatene bare noe Arild Holta har trukket ut av rumpa?

delirium~

26.06.2006 kl.12:35

Stort sett er Arild Holta full av søppel. Mye av statistikken hans er tull og det er umulig å diskutere med en mann som gir ordet skylapper en ny og dypere mening. Fint at du tar til motmæle. Man kan miste litt lysten til det når man "diskuterer" med mennesker som er så ensporet.Tiram: Kan ikke huske noen fra mitt stuidie på sosialhøgskolen som ønsket seg mer makt. Faktisk jobbet vi mye under utdannelsen med hvordan man skulle klare å forholde seg ydmyk i situasjoner der maktbalansen er så tydelig.

Trond

26.06.2006 kl.13:34

Takker for all støtteher inne. Tiram: I innlegget spar deg Holta var det en som kom med referanser og link til den undersøkelsen, som jeg selv fant meget merkelig. Den skal ihvertfall ligge på FO,s hjemmeside.

Arild Holta

26.06.2006 kl.14:06

Undersøkelsen har ikke jeg referert til. Det ligger kommentarer om denne på et forum hvor sosionomer og barnevernspedagoger bruker diskutere. Mannen bak undersøkelsen har selv kommentert saken der. Har sett den selv, men husker ikke adrsssen til det forumet. Det er all for lite kritisk tenkning på det bortgjemte forumet til at jeg gidder bruke det. Det passer imidlertid dere. :-PEllers har jeg nevnt forskning over. Så avslørende å se at dere ignorerer det.

Trond

26.06.2006 kl.14:22

Jeg sa ikke at du hadde refert til undersøkelsen, men at undersøkelsen var refert til i en av kommentarene i forrigge innlegg jeg hadde mot deg.

Arild Holta

26.06.2006 kl.14:32

Se Tirams kommentar.

Røverdatter

26.06.2006 kl.14:58

Arild Holta: Først litt om kildehenvisninger: Det du har referert til over her har lite eller ingenting med saken å gjøre. Først er det to avisartikler om at Norsk Folkehelseinstitutts undersøkelser viser at barn blir stadig sunnere. Javel? Så bra! Jeg må innrømme at jeg sjelden tar avisartikler for god fisk når det gjelder kilder. Det gjelder både negativt og positivt innhold. (Du har vel hørt at man ikke skal tro på alt som står i avisa?) Da burde du heller gått til Norsk Folkehelseinstitutt og henvist derfra.Deretter refererer du til ditt eget innlegg på ditt eget forum(!) og til slutt en undersøkelse som tilsynelatende er fritt oversatt av noen av dine meningsfeller. Det hele underbygger din manglende troverdighet.Dersom du kunne spart oss for uttrykk som "majoritetstro" og "lysebrun" i annen hver kommentar ville det kanskje være lettere å ta deg alvorlig. Jeg tviler ikke på at du har en historie å fortelle, men den drukner i usakligheter. Hvis du trenger eksempler på det, kan du lese en del av innleggene/trådene/bloggene inne på forumet ditt. Å tillegge andre verdigrunnlag, meninger og menneskesyn på den måten dere gjør, fører bare til at folk tar avstand. Det blir det samme som om jeg skulle rope ut at ALLE foreldre som har vært i kontakt med barnevernet mishandler barna sine! -Og det vet både du og jeg at ikke er tilfelle. Dess mer jeg leser, skrevet av deg og dine, dess mer overbeviser du/dere meg om at psykopatenes rike er ditt/dere rike. Synd at dere ødelegger så mye for dere selv, dersom dere vil at historiene deres skal bli hørt.Til slutt: Det finnes faktisk foreldre og barn som trenger og ønsker hjelp! -Enten du vil eller ikke.

Arild Holta

26.06.2006 kl.16:46

Avisartiklene og kildene gjør forskningen tilgjengelig for de som ønsker grave litt.Denne boken er også flott:http://www.barnasrett.no/bok/atskillelse.htmDen presenterer den internasjonale forskningen som du også vil få behov for å bortforklare.Hva du ønsker mene er fra før av klart. Innlegget ditt er en enkel illustrasjon av fortrengning.

Røverdatter

26.06.2006 kl.17:40

Arild Holta: Du gjør det igjen og igjen. Du må slutte å tillegge andre folk verdigrunnlag, meninger og menneskesyn de ikke har! (Hvem er det jeg prøver å lure? -Jeg snakker for døve ører...)

Arild Holta

26.06.2006 kl.22:59

Prøv heller å åpne øynene for det helvetet de "fine" norske menneskesynene og verdigrunnlagene forårsaker. Da vil du forstå hvorfor jeg klassifiserer som jeg gjør.Dersom påstått sosialliberalisme får de som jeg kjemper for til å gå og henge seg, så klassifiserer jeg det gjerne i bås med nazisme.Brun politikk er gjerne blandingen av det mørkeste blåe og det dypeste røde.I Norge har vi en statstro, statsstørrelse og statlig makt som kun kan sammenlignes med og noen ganger forbigås av fascisme, kommunisme og nazisme.Da har folk godt av å få påklistret fargen lysebrun. Det får de som er åpen for å tenke til å tenke. De andre er gjerne nærmest håpløse tilfeller som er blitt fortalt hva som vistnokk skal være intellektuelt. Dette papegøyer de ut usigelig mange ganger, får klapp på skulderen og føler seg smarte.Det har aldri vert intellektuelt å løpe med massen og de halvintellektuelle autoritetene. Det bare føles slik.

Trond

26.06.2006 kl.23:15

Hva har skjedd med de i livet ditt Holta siden du holder på på den måten som du gjør??Du vet ikke en dritt av hva jeg er,m hvva jeg har opplevd eller hgva jeg tror på elelr har erfart. Du bare kommer med mange klassifisernde svadautrykk fordi jeg ikke ser verden på samme måte som deg. Få deg et liv.

Arild Holta

26.06.2006 kl.23:50

Med 10 barn og en vakker kone har jeg et liv!Jeg kommer ikke med "svadauttrykk" fordi du ikke ser verden som meg. Jeg er rå i kritikken fordi mennesker jeg kjemper for går under og dør, og fordi verdisynet ditt tar fra meg deler av retten til mitt eget liv.Det du og mange andre står for, lager helvete for meg og mine. Da får dere tåle rå kritikk. Dere får heller åpne øynene å se konsekvensene av idéene, verdisynene, menneskesynene og ideologiene dere skjønnmaler._Hva har skjedd med livet mitt?_1. Mobbing gjennom det meste av skoletiden. Ble noe bedre i Hattfjelldal.2. 18 år med barnevernsforfølgelse. 3. 23 år med politiforfølgelse. Jeg giftet meg inn i Vefsns mest forhatte familie.Begrunnelsen kan illustreres med fagleders fagleder Anne Lise Bangsunds ord: "Folk sei jo så my rart!"Min kristne tro og min ideologi har vert til behandling i fylkesnemnda. Er ikke det veldig demokratisk!?! At tryggheten til mine barn blir truet av maktpakk som tror de kan angripe mitt livssyn, skulle forårsaket at maktpakket ble stengt inne. Siden det ikke skjer, så har jeg satt av 30 år av mitt liv til å få det til å skje. Derav _Redd Barna Våre_ som jeg så vidt har begynt å bygge opp.Enhver som ikke tar et radikalt oppgjør med svineriet, men derimot forsvarer det, bortforklarer og driver med dette i _opinionsdanning_ (inkl. blogging) risikerer å få passet påskrevet. Disse menneskene er nemlig medskyldig i et system som har ødelagt en mengde for meg, mine og likesinnede.På det verste har vi måttet rømme landet. Vi er ikke de eneste på r-b-v som har måttet rømme landet i kortere eller lengre perioder.Så kan du og andre sette opp deres rosenrøde skjønnmaling mot det helvetet mange med meg opplever, men forvent ikke at ikke vi skal kjøre hardt tilbake. Tonen i barnevernskampen kommer til å bli mye tøffere enn hva dere er vant til!Vi skal ha friheten og tryggheten tilbake.

Trond

27.06.2006 kl.00:14

Jeg har ikke skjønnhestmalt noe som helst. Jeg har valgt anbdre vinkler enn deg basert på et annet grunnlag.Du der imot anklager og hetser alle du ikke kjenner eller ser verden gejnnom dine briller.Synd at du har hatt det vondt i ditt liv, synd at du har blitt mobbet, men gir det deg en rett til oå heste og komme med utsagn om andre mennesker som ikek har grobunn i virkeligheten.Jeg er ikker edd for deg Hlta. uannsett om du kaller mitt parti brunt,, om du kaller naiv, psykopat eller det som verre er. Du bør lære deg å lytte til andre og lære deg litt om andre mennesker. Hvis dkjenenr det ordet da.

Røverdatter

27.06.2006 kl.01:41

Hva skal du gjøre Holta? Stemple alle som ikke er enige med deg i at Barnevernet bør legges ned?Det er utrolig trist det du og andre har opplevd, men hva godt gjør drittkastingen og truslene dine? Vil du ikke at folk skal høre historien din og gjøre seg opp en mening ut i fra den? En del av oss andre som går rundt på to bein har faktisk evnen til å se at en sak har flere sider. Det burde være unødvendig å måtte påpeke det.

Arild Holta

27.06.2006 kl.05:35

"Synd at du har hatt det vondt i ditt liv, synd at du har blitt mobbet, men gir det deg en rett til oå heste og komme med utsagn om andre mennesker som ikek har grobunn i virkeligheten."Sa ikke det var motiv. Svarte kun på spørsmål."Jeg er ikker edd for deg Hlta. uannsett om du kaller mitt parti brunt"Kalte ikke partiet brunt, men en del av _medlemmene_ for _lysebrune_.Nei, hvorfor være redd meg. Har ingen voldsdommer."Du bør lære deg å lytte til andre"Repriser får man nok av. Har holdt på med barnevernsproblematikk i 18 år. Dere har ikke tilført noe jeg ikke har tenkt gjennom tidligere.Til røverdatter.Å oppfatte deg jeg skriver som "trusler" er tåpelig. Det må være mulig å drive hard verbal opinionsdanning uten å bli beskyldt for trusler.Både du og Trond gir meg motiv og beskylder meg for ting jeg ikke gjør.Motivet er ikke hva Trond hevdet: Mobbing.Ikke kommer jeg med trusler i ordets rette forstand.Å smyge inn usannheter er ikke pent. Da synes jeg at min tøffe tone er bedre. Jeg kan i det minste forsvare det jeg skriver rasjonelt.

Røverdatter

27.06.2006 kl.06:23

"Hard verbal opinionsdanning" kan oppfattes som truende, og når du snakker om at noen "risikerer å få passet sitt påskrevet" oppfatter jeg det som en trussel. (Ordet risiko betyr fare) -Ikke direkte mot meg eller Trond, men nok til å lure på hvem du sikter til. Jeg kommer ikke til å ta i bruk ditt språk og dine hersketeknikker for å gjøre meg forstått.

Arild Holta

27.06.2006 kl.08:23

Du klarer deg med å 1. ignorere forskning - barnevernet sier verre Norsk Folkehelseinstitutts forskning sier bedre.2. overdrive motstanderens uttalelser - jfr "trusler", "kneble"."Å få passet påskrevet" handler om at noen sier hva de mener om vedkommende. Begrepet #trussel" tatt ut av sin sammenhang, kan være hva som helst.Pass dine egne hersketeknikker. De går ut på å undergrave sannheten. Det gjør ikke mine storkjefta kommentarer.

Trond

27.06.2006 kl.13:04

Ja etter det jeg har lest om meg selv på dine sider er det jo snakk om å være rasjonell på et høytr plan. Vet ikke hvor mye tid jeg giddder på katse bort bpå dette lenger. jeg syntes at du holta har fått nesten litt for mye oppmerksomhet enn det du fortjener.

Røverdatter

27.06.2006 kl.13:19

Den forskningen du har referert til her har ingenting med hverandre å gjøre. Norsk Folkehelseinstitutt nevner ikke barnevernet, men snakker om barn generelt. Den andre undersøkelsen tok for seg barn i forhold til fosterhjem og adopsjon. Jeg ser ikke sammenhengen mellom de to undersøkelsene. Jeg er ikke enig i at jeg overdriver dine uttalelser, jeg forholder meg til det du skriver. Hvilken sannhet snakker du om, Holta? Er det du som definerer hva som er sant og ikke? Er det du som definerer hva som er riktig eller galt? Dette er ingen diskusjon om barnevernet lenger, og jeg skal slutte å bidra til at den trekker ut.

Arild Holta

28.06.2006 kl.01:39

Om barnevernet hevder barn har det stadig verre og Norsk Folkehelseinstitutt sin forskning viser akkurat det motsatte, så er det veldig avslørende.At du ikke vil forstå det er også veldig avslørende.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits