Hvem er folk flest del 1


Folk flest elsker Carl I Hagen, mener at Carl I Hagen alltid har rett, at de andre partiene mobber Carl I Hagen urettmessig og at alle de andre partiene har sviktet der FRp har hatt rett hele tiden. Dette er det jeg oppsummerer etter13 engasjementet i det politiske sirkuset.
Jeg har derfor laget en liten ordbok for dem som lurer på hva frp mener med begrepene sine. Kall den gjerne FRP koden.

Folk Flest: Alle mennesker som stemmer Frp, de resterende har ikke skjønt det.

Mobbing og trakasering: All kritikk av FRP

Sannheten: All den politikk som kommer fra FRP og alle de politiske utallesende Carl I hagen har kommet med i alle år.

Miljøvern: Konspirasjonsteorier rettet mot folk flest sann at de ikke skal få kjøre bil og at eliten skal ha noe og gjør.

Eliten: Folk med utdannelse eller kunnskap som faktisk kritiserer FRP sin politikk sine mangler og ulemper. Disse menneskene er ikke som folk flest siden de ikke forstår at Islam vil overta Norge.

Islam: Alt det som er vondt her i verden.

God politikk: Den politikken som andre partier driver, men egentlig har kopiert fra Frp.

Spania: Landet man kan gjøre som man vil så lenge man bruker penger og integrering ikke er en nødvendighet.

Integrering: Noe mennesker med rar hudfarge og kultur folk må igjennom for å bli som folk flest. Eller rettere sagt, bli hvit fortest mulig.

Kultur: Noe eliten bruker penger på for å sløse med pengene for folk flest.

Vel det var det får denne gangen, men mer kommer. Kom gjerne med flere forslag.

10 kommentarer

Hasse@tungskyts.no

26.05.2006 kl.19:07

Den man elsker tukter man er et utrykk, og det er ingen tvil hvem du elsker, Trond:-), forøvrig jeg er helt enig med deg i punktene over, så sant så sant, - og folk flest er snart 50 %.Jeg har noe annet som jeg håper du vil dra i gang debatt over, og det er redaktøren i fedrelandsavisen, lenge siden jeg har lest så treffende leder, dreier seg om kronprinsparets (dvs. kronprinsessens ønsker og drømmer, gold diggers som hun er, been there, thone that..)Han skriver sitat" Det er langt mellom liv og lære, kronprinsparet bygger merkevare rundt å hjelpe fattige barn i afrika og svake mennesker i samfunnet. Et par av hattene til Mette (goldigers) Marit ville kunne brødføtt en afrikansk familie i flere år:) - godt sagt, og en treffende replikk i forbindelse med at Hatte Marit vil bygge en hytte på sørlandet til flere titals millioner, og dobbelt så stort som kommunehuset i Kristiansand, snakk om dobbeltmoral, har ikke sett maken sideN han Lars sPONHEIM kjøpte seg volvo i sverige, og tHOMMASSEN hadde svartarbeidende polakker til å male gjerdet i hagen sin.

lassaronen@humbug.no

26.05.2006 kl.20:05

Du henger ut Carl I. Hagen igjen, og med dette så fornærmer du ca. 35% av den norske befolkningen, som du mener er rullingsrøkende tapere som kjører lastebil, graver grøfter så ræva viser som glipp på buksa.

Trond

26.05.2006 kl.21:06

Hasse og Lasse: Hyggelig å se at du er enig med meg, men husk en ting siden du ser ut til å kejnne meg godt. Saerkasme funker ikke på meg.30 prsoent av folket for idiotrer?? Overhodet ikke, jeg er bare lei at man anser 70 prosent for idoter og ikke som folk flest. En liten ting og vet du hva. Når man bruker weblogg så kan man se hvem ip-adresse man sender fra. Dermed vet jeg om en person bruker flere nick og utgir seg for å være flere ulike personer.

Hasse@tungskyts.no

26.05.2006 kl.21:25

ok, Trond:)...men, du kommenterte ikke Fedrelandsvennens leder:http://www.fvn.no/meninger/leder/article367229.eceKom gjerne med en kommentar?Hilsen HassePS! syns du har mye bra på bloggen din jeg, ikke ta det personlig at jeg "provoserer" deg litt som venstremann.:)

Trond

26.05.2006 kl.21:34

Du proveserer ikke meg. Jeg har opplevdskyts i åresvis fordi jege r venstrem,ann så litt fra eller til skader ikke. Men vær så snill og hold deg til et nick i fremtiden OK?? Nå syntes jeg lederen var meget bra jeg så jeg syntes ikke den trenger emr fyldig kommentar. Men hva den har med innlegget mitt om frp er det vel kun du som kan svare på.

Hasse@tungskyts.no

26.05.2006 kl.21:49

Jeg stiller meg bak din oppsumering av FRP jeg, og det er derfor vi får så mange stemmer. Har du tenkt over at det norske folk ser ut til å straffe partier som harselerer og hetser FRP? - Har du tenkt over at så kan skje frem mot de neste valgene hvis Venstre forsatt i debatter sier at det ikke kommer på tale med et formalisert samarbeid med Frp. Jeg så en forsker uttale at velgerne kommer til å straffe både KRF, V, og H enda sterkere ved neste valg, ved å slå handen av FRP enda en gang. Dette er en vanskelig kode å knekke for bla. Venstre, eller?

Trond

26.05.2006 kl.22:05

Frp har klart å fremstille seg selv som forfulgte stakkarser i hele deres karriere. Ingen tvil at Hgen er en dyktig retorikker.Frp er et spessielt parti for det ser ut til at de får lov til ting som ingen andre skal få lov til. Hvis du er enig med min oppsummering syntes jeg det er rart at du fortsetter å stemme partiet.Når det gjelder hvodvidt Venstre kommer til å starffes eller ikke tar jeg det ikke tungt. Vi har fått høre at vi ligger på dødsleiet siden 1972. Det spørsmålet du burde stille deg sel er hvorfor er dere så inntresert i at Vemstre skal akkseptere dere?? Partiene har jo ikke noe til felles??Opps jeg glemte jo at FRP kan finne på å endre politikken sin over natten etter det de foinner behagelig. Kanskje jeg skal slutte å stille spørsmål angående

Hasse@tungskyts.no

26.05.2006 kl.22:40

Før valget ble det lagt frem et oppsiktsvekkende dokument i Vestfold, der venstre og FRP erklærte seg enige i 316 punkter. Målet var et forpliktende samarbeid etter valget. -Men, som jeg forstår så ble venstres Hallstein Bast som stod bak denne rapporten truffet av partipisken til venstre.NEI! - jeg er enig med deg Trond, det er helt umulig for FRP og samarbeide med venstre, avstanden er for stor innenfor miljø, innvandring, bistand og bruk av oljefondet. Jeg er også enig med Lars Sponheim at han vil evt. støtte en ren FRP regjering.

Trond

26.05.2006 kl.22:54

Tull og Tøys. Halstein Bast sa seg enig i noen punkter. Selv mener han at han har blitt feilsitert, men det er jo morsm t at du husker den lille fillesaken. Hvorvidtt Venstre vil støtte en frp regjering er ikke opp til Lars Sponheim, men venstres sitt landsmøte.

vims

28.05.2006 kl.11:47

Folk flest er et forferdelig begrep! Det er utrolig ekskluderende og stigmatiserende. For oss som ikke velger Frp vel å merke... Det er klart at å etablere seg som en "stamme" eller enhet har stor betydning for hvor stor velgerskare de klarer å oppnå. Alle vil jo være "normale"..Kanskje det er dette som er "Frp-koden"?Men jeg ser at også Ap har begynt å bruke det.. Hva sier det om dem?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits