Hva vil FRP sammerbeide om

Når jeg skulle lete gjennom mitt blogg arkiv så et innlegg ut til å ha forsvunnet. Selvfølgelig handlet dette om FRP som det ofte i mine blogger: Men kjemper man for frihet, demokrati og fred så må man ofte gjenta seg selv lite grann.
jeg trykker nå innlegget en gang til og håper at maskineriet til Blogsoft ikke tulelr noe til denne gangen.
Nei vet der hva jeg legger med linker til mange av mine innlegg om FRP. Kan værevære vanskelig å lese for enkelte Hagen entusiaster, men jeg er i et litt rampete humør. Men først innlegget.Hva vil FR.P samarbeide om??

Høyre åpner nå for regjeringssamarbeid med FR.P, noe som ikke kommer som en stor overraskelse. Siv Jensen ønsker dette velkommen og håper på en bred borgelig allianse ved valget om fire år. Selvfølgelig understreker hun at det er langt dit og så langt er jeg faktisk enig med henne. Men er det ikke på tide at FR.P slutter å gjenta seg selv og forteller hva de egentlig ønsker å samarbeide om.


- Hva slag miljøpolitikk ønsker de skal føres. Her er ikke bare Venstre og FR.P milevis fra hverandre, men Fr.p anerkjenner ikke engang at miljøproblemene eksisterer.

- Hva Slags innvandringspolitikk skal føres?? Her har de hamret løs på alle regjeringer som har eksistert, i tillegg til at Hagen nærmest har beskyldt Bondevik for å være mediansvarlig for voldtekt av norske kvinner.
- Hva slags politikk på lokalt selvstyre ønsker de at en slik regjering å kjøre?? Her har FR.P vist seg som et parti som elsker å overstyre kommunene til stadighet.

- Hva slags bistandspolitikk ønsker de at en slik regjering skal føre?? Denne trenger vel ikke nærmere utdypning.


I tillegg må det være lov å spørre seg hvordan man kan stole på partiet. Nå har de allerede trukket seg fra en samarbeidsavtale i Bergen fordi de plutselig ikke fikk viljen sin.
Fr.p må gjerne argumentere med at de er størst derfor har de rett, men størrelse forplikter ikke andre partier som står milevis fra dem å logre med halen.


Eldre først??
Bør vi forby FRP??
Trond svarer med Guttene på gulvet
Gratulerer alle samer, men husk dere kan bli de neste
Hagen igjen
Uten oss får Norge sharialover
FRP tar atter en vulgær en
Har FRP begynt å snuse på miljøpolitikk??
FRP må ha innvandring
FRP og kultur
Hagen valget vinner, nasjonens skam.
Farvell kong Carl
Tll kamp mot fundemnetalisme
Feilgrep av KrF å avvise Frp??
Frp godtar hengning
Nordmenn bør lære seg Spansk
Minst en million innvandrere om 55 år
Ikke noe alvorlig
Hagen er en skam for Norge
NEI TIL UTVANDRING

Vel her er et lite utvalg, velbekomme.

6 kommentarer

Hasse@tungskyts.no

29.05.2006 kl.17:19

Jeg vil arbeide hardt for å gjøre en politisk karriere innenfor partiet for folk flest, FRP. Jeg vil også arbeide for at man ALDRI skal komme venstre i møte på sin naive politikk, men heller satse på å regjere alene, eller sammen med Høyre. (Erna går nok av etter kommunevalget, som også Kong Carl spår, og han har alltid rett)Så til venstretoppen Tveitens tidligere innlegg/skryteliste som over. Når du skriver at FRP godtar henging, så regner jeg med du har sett for mange Morgan Kane filmer på tven din....for det stemmer selvsagt ikke.Det jeg likevel vil slå hardt tilbake på er din harselas over at Venstre ikke kan samarbeide med FRPs bistandspolitikk.Jeg overhørte nylig et foredrag av Marian Tupy fra Cato Institute, han roser FRPs bistandspolitikk, og Mr. Tupy er ingen novise hva angår kompetanse innenfor bistandspolitikk.Mr. Tupy retter en knallhard kritikk mot de som ukritisk vil forsette tradisjonell bistandspolitikk i eks. Afrika.Han sier at bistanden fra Norge til fattige område i Afrika virker mot sin hensikt.Med følgende begrunnelse:Afrikanerne løser sine problemer best selv. Afrika sliter med å få fart på økonomien, og sliter med gigantiske byråkratier. Han mener bistandspengene kun er et resultat av dårlig samvittighet fra blant annet Norge for dårlig behandling av afrikanerne under kolionitiden.Han påpeker at det kastes bort astronomiske summer på nødhjelp og andre humanitær bistand og at oppfølgingen med ulike hjelpeprosjekter er svært mangelfulle. Humanitær bistand misbrukes, eks. utdeling av medisin, fra vesten, dette forsvinner i svært omfang, og når ikke frem til de stakkers ungene vi ser på tven, som bistandsorganisasjonene gjemmer seg bak. Bremsemedisin for HIV, der forsvinner over 40%, som blir stjålet eller underslått. I Uganda forsvinner over 75% av denne medisinen, og det landet regnes som suksessfult i å bekjempe HIV, sier Mr. Tupy.Han avsluttet med at det om 40 år ikke har blitt gjennomført grunnleggende reformer og bistandspolitikker fra blant annet Norge skjerpes, vil Afrika være enda mer fattig og uttarmet. Dagens politikk er feilslått.Mr. Tupy er en innflytelserik person i Cato Institute, en tankesmie med et liberalistisk grunnsyn.FRP, VIL HJELPE AFRIKA OG KOMME PÅ BENA ØKONOMISK, MEN IKKE VIA BORTKASTEDE PENGER SOM GÅR TIL KORRUPTE REGIMER OG PERSONER, MEN FREM TIL DE BARNA MED ANSIKTET FULT AV FLUER SOM VI SER PÅ TVEN.TROND, IKKE KOM HER OG SI AT FRP IKKE VIL SAMARBEIDE OM Å BEKJEMPE DETTE SOM NEVNT OVER, I HVERTFALL IKKE FØR DERE EVT. HAR FORHANDLET MED OSS ETTER VALGET I 2009.hILSEN hASSE.

Trond

29.05.2006 kl.19:44

1: Nå har det ikke blitt laget morgan Kane filmer, men kun en film. Den har jeg dezverre ike sett. Men du kan jo sende meg et opptakk hvis du vil. 2: Når det gjelder bistand syntes du vel FRP sin kommentar om sugerør ned i statskassen er en fin og passende kommentar.Bistand aene hjelper ingen ting, men kombinert med andre ting funker det bra.3: Nå blir det ingen foprhandlinger etter valget i 2009. Ihvbertfall ikke om en regjeringsplatform der FRP og Venstre er sammen. Det kan jeg garantere deg.

Hasse@tungskyts.no

30.05.2006 kl.10:23

Det du skriver under pkt. 3 er jo akkurat det vi FRPere (altså folk flest..) håper på. Vi håper også at KRF legger seg på samme linjen. FOR DA, vil velgerne garantert straffe både Venstre og KRF kraftig, de vil bli forbannet lei av dette gnålet fra lile venstre på 2-3 % skal kile seg mellom blokkene, velgerne vil være dritt lei at SV og SP styrer landet. Konklusjon, velgerne vil storme til Høyre og FRP, venstre vil bli utradert fra det norske parlamentet, - endelig.Og, den lille bygda Ulvik på Hardangervidda vil måtte akseptere at Sponheimen flykter tilbake til Ulvik. (det er kjent at innbyggerne i ulvik stemmer på Sponheimen så han skal holde seg vekke..)Hilsen Hasse

Bøgga

31.05.2006 kl.00:30

Jeg må si jeg blir litt forundret av å lese meldingene fra 'tasse@tungskyts.no' (eller kanskje det var med en h) Tung skyts er det i allefall ikke.1. Afrika-agumentet: Frp utviser innvandere OG kutter bistand - Altså hjelper Frp ingen her og heller ikke der...2. 'Masse' har ingen kunnskap om hva som er den virkelig betydningsfulle overføringen til fattige land. Viktig er midler som sendes hjem fra de som arbeider i utlandet. Kanskje 'tuske' skulle prøve å leve på halparten av inntekten sin å gi resten til et veldedig formål... å nei forresten; det ville jo redusert dine muligheter til å bruke penger på MESS-tv. 3.'Tusse'skriver "I HVERTFALL IKKE FØR DERE EVT. HAR FORHANDLET MED OSS ETTER VALGET I 2009." -...og Gud lær deg å bruke Caps Lock, fin oppfinnelse det, skjønner du... Jeg har forhandlet med Frp. Det er svært vanskelig for men vet jo ikke hvem man snakker med. Snakker vi nå med de som vil makt og ikke vil politikk, snakker vi med de som vil utvise alle muslimer fra landet fordi de er muslimer, snakker vi med de som mener homofili er en sykdom som burde forbys... (?) Det er faktisk frp som må bestemme seg for hva Frp vil være.4.'Tøyse' skriver også om: 'dette gnålet fra lile venstre på 2-3 % skal kile seg mellom blokkene' Litt rettskiving hadde vært en selvstendig oppgave å gitt råd om, men det gidder jeg ikke... Venstre hadde over 10% i min hjemkommune ved sist valg, vi styrer lokalsamfunnet. Frp gjør det ikke. Folk hos oss synes godt fornøyd, det ikke har skjedd noen endring pro Frp siden det. - så gidd å gjør meg en tjeneste; -tass hjem hasse.

Hasse@tungskyts.no

01.06.2006 kl.21:42

:-) det er sånne som deg "Bøgga" i fri flyt rundt omkring i kommunene, blant folk flest som gjør at vi (folk flest) FRPERE GÅR RETT TIM HIMMELS BÅDE UNDER VALG OG PÅ MENINGSMÅLINGENE, VI HAR LIGGER PÅ OVER 35% DE SISTE MÅNEDENE, VI KOMMER TIL Å GJØRE SUKSESS BÅDE I 2007 OG 2009. DET ER SÅNNE SOM DEG VI HAR OG TAKKE, SÅ TAKK SKAL DU HA, DU ER EN NYTTIG IDIOT.JEG ER OVERBEVIST OM AT OGSÅ DU SNYLTER PÅ DEN NORSKE STATEN, SKAFF DEG EN JOBB, KLIPP DEG, STÅ OPP OM MORRAN....IGJEN, STÅ PÅ, VI TRENGER SÅNNE SOM DEG, BØGGA :-)

Trond

01.06.2006 kl.23:00

Dere har falt på emningsmålingende i det siste. Partiet krnagler de kristenkonservative og folk som kaller liberale. Men om dere går til himmels?? Vel overmot har knust den beste. Bøgga er faktisk i det sivile liv en meget fornuftig kar som jeg tror har gjort lang mer nytte for seg en deg og partiet ditt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits