Liberalistisk eller konservativt??

Noen  såkalte liberalister får i internettavisen liberaleren presentert et prosjekt som skal være en mediekanal for folk lang til høyre med det fengende navn Right Wing Vast Conspiracy forkortet VRWC, Som et åpningsnummer har de sluppet bloggverden aller kjære nemlig Vampus eller Heidi Norbø Lunde som hun kalles blant vanlige dødelige som programleder.

Så hva er grunnen til denne nye kanalen, jo Bjørn Magne Solsvik fra liberaleren viser til en undersøkelse i bladet journalisten der det viste seg at flertallet av journaliststundenter fra Høyskolen fra Volda hadde sympatier langt ut på venstrefløy. Nå er sikker Volda en fin skole, men er den representativ for alle personer som jobber med journalistikk i Norge?? De fleste som jobber rund i pressen her i Norge finnes det jo en meget stor andel som ikke har studert på Volda eller har studert journalistikk så overhodet. Prosjektet som heter VRWC hadde vært inntresant hvis det hadde vært snakk om objektivitet, men nå virker det mer som om det er mer som et forum som har tenkt å være for alt det venstresiden er imot eller motsatt. Kritiserer noen Bush skal vi hylle Bush, kritiserer noen Reagan skal vi hylle Reagan osv.
Bare fronten på siden med Reagan Og den Thatcher viser klart hvilke side de står på og hvordan de kommer til å legge malen for sin objektivitet. Hvordan mennesker som kaller seg liberale kan støtte opp en president som var bidragsyter til Josef Mc Charty sin fanatiske kommunistjakt på 50 tallet der menger av uskyldige fikk sine liv ødelagt eller støttet i sin presidentperiode diverse opprør av ulik sort i Latin Amerika er meg en stor gåte. Heller hvordan de kan støtte opp en ultra konservativ Thatcher som har alt annet enn liberale saker på dagsorden.

Det finnes to grunner til dette slik jeg ser det, den ene er. Venstresiden hater disse derfor må vi like disse.
NR 2 er: De er for markedsøkonomi og kapitalisme. Jeg er også for kapitalisme, men jeg stiller meg meget kritisk til at enkelte liberalister føler en trang til å støtte enhver drittsekk bare han er for markedsøkonomi. Liberalismen inneholder langt flere momenter enn et fritt marked, noe mange av dem ser ut til å ha glemt. Vi trenger flere mediekanaler, flere objektive mediekanaler som tar sannheten for det den er selv om den ofte går på akkord med deres egent livssyn. Journalister som graver like mye i venstreside, som på høyresiden eller i sentrum og der en drittsekk er en drittsekk uansett. Jeg ønsker prosjektet hjertelig velkommen, men for guds skyld ikke å gå i den samme fellen som dem ytterst til venstre gjør. Noe jeg har liten misstanke om at dere kommer til å gjøre.

4 kommentarer

Erlend Sand

26.06.2006 kl.22:04

Godt sagt, egentlig litt skuffende at den til daglig så liberale liberaleren.no plutselig har fått det får seg å hylle høyre-konservative eksprimenter, kun fordi Vampus er selverklært liberalist..Ikke noe galt med Vampus, men den første videon minnet jo mer om en hjemmelaga "hjemme alene med Høyre" film..

VamPus

26.06.2006 kl.22:15

Med slagordet "Tidvis etterettelig, 100% høyrevridd" så har vi vel ikke akkurat påberopt oss mer objektivitet enn MSM, men en forsøksvis humoristisk vri på aktuelle saker. "Hjemme alene med Høyre-film".. *glise* Vi er amatører, men ikke en partikanal... og det vil være amatørmessig enn så lenge vi prøver ut konseptet - og sikkert lengre enn det. Vi har ikke 900 journalister på lisenspenger.. og vi skal ha det gøy så lenge vi gjør dette frivillig.

Erlend

26.06.2006 kl.22:26

Ok, det skal du ha. Du krever i det minste ikke skattepengene mine i motsetning til "jornalistene" i ARK, Dagbla, Dagspapiret med fler :-)

Adolph

27.06.2006 kl.01:02

Muldvarp i FrP? Ingen muldvarp der, dette er tradisjonell politisk røvertaktikk. Gi media en liten skandale å tygge på, i verste fall får vi en bot, og det er så lenge til valget at det ikke har betydning for valgutfallet uansett. Skylden vil dessuten falle på partiapparatet og avgått ledelse. I mellomtiden kan Siv stikke til Canada, kurses av Rockefeller og (tilfeldig?) eierene av TV2.... uten at norske media legger seg bort i det.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits