Eu advarer Bulgaria og Polen

Det demokratiske underskuddet i Eu har stadig blitt kritisert på mange måter. Selv om Eu ikke er helt perfekt ennå har de kommet lenger enn det noe annet form for ammerbeid har kommet i verdenshistorien. For noen år siden ble nei-siden sin største myte om at Eu kun var en rikmannsklubb knust en gang for alle med at ti nye øst-Europeiske land kom med. I 2007 blir den atter utvidet og da kommer to av europas land fattigste land, nemlig Romania og bulgaria med.
Det er ikke på grunn av økonomi og fattigdom de nå blir kraftig advart, men på grunn av mangel på demokrati og brudd på menneskerettigheter. Dette er med å bevise at Eu er en av Europa største garanti for menneskerettigheter og demokrati. Nå håper jeg at de to landene tar advarselen på alvor sånn at de blir medlemer i 2007. Romania og Bulgaria er to stater som absolutt hører med i den Europiske familie.

http://www.dr.dk/Nyheder/EU/2005/10/25/162140.htm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits