Gift i Norge, kastes ut

Elsi Chala og Bjørn Stokka har fått gifte seg i Norge. Men de får ikke bo sammen. UDI har vedtatt å utvise henne fra landet

Arbeid og innkluderingsministeren snakker så pent om å åpne for arbeidsinnvandring fra andre deler av verden enn vesten, men denne saken viser at dette kun er fagre ord.
Denne saken er ikke bare pinnlig, men ikke Norge verdig. Jeg oppfordrer andre bloggere til også å ta tak i denne saken slik at man kanskje få oppmerskomhet nok rundt det til å hindre at dette urettferdige vedtakt blir satt i verk.

3 kommentarer

Inanna

26.10.2006 kl.14:56

Selvom udi har gjort et vedtak, trenger den ikke å følges opp direkte. Slik dagens lovverk er, kan de ikke tvinge noen av partene til å reise ut. Ta kontakt med en advokat som har jobbet med liknende saker. Spør om vedkommende har resultater å vise til + spør også om en gratis konsultasjon for å se om advokaten er en person dere kan komme overens med. Advokater er som alt annet i verden: det tar litt tid før du finner den rette.

bjørn stokka

02.02.2009 kl.14:25

Gammel sak, men har pågått i rettsystemet frem til nå. Vi vant i tingretten, vi vant i Borgarting lagmannsrett, og til sist, anken fra staten ble avvist av Høyesterett 15.jan.2009.Utvisningen er kjent ugyldig. :-)

Trond

02.02.2009 kl.14:37

Det er jo fantastisk å høre at alt endte bra til slutt, selv om det tok vel lang tid. Gratulerer så mye til deg og din kjære.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits