Glad Norge gjorde et ræva OL

Glad Norge gjorde et ræva OL


I dag er jeg kjempeglad og det på grunn av to ting: og lignende er over og norsk selvgodhet har fått en kraftig spark i ballene.
Kan dere tenke dere at FRP skulle være et av landets største parti, men norsk nasjonalisme vær på et kokepunktet. Jeg er glad at Norge fikk tidenes dårligste og jeg unner Sverige den suksessen de fikk.
Vi er best, vi er rikest, la oss kaste ut innvandrere osv pokker jeg er lei. Norge fikk som fortjent og din Nordmenn lærer seg manerer og ydmykhet håper jeg de taper det som er av idrett arrangementer.

Hilsen lettet, sint og frustrert Trond.


 

9 kommentarer

Knut Stian Olsen

27.02.2006 kl.20:06

Hmmm!!!Jeg ser ikke helt hvor Frp kommer inn når det gjelder OL altså...Dessuten har jeg sittet benket foran TV'n disse 16 fantastiske dagene og jeg har gledet meg over god idrett. Så dette innlegget var litt støtende på meg ;O)

hervé

27.02.2006 kl.20:58

Ja, disse 16 fantastiske dagene var så greit! spesielt når Defrasne vant mot Bjoerndalen!!! Det er ikke nasjonalismen i det hele tat, men jeg kjenner Vincent Defrasne!!! han bor like ved faren min!!! (Métabief i Jura fjellet)ha det!

Mathias

27.02.2006 kl.23:37

Trond! Jeg er helt enig med deg at Norge gikk på ræv. Jeg holder som oftest med alle andre enn Norge. Dette gjelder i enda større grad i fotball f.eks. når Norge møtte Spania i fjor, holdt jeg selfølgelig med Spania. Derfor avslutter jeg med VIVA ESPAÑA!

28.02.2006 kl.02:59

Kunne ikke vært mer enig ;)

Elisabeth

28.02.2006 kl.16:45

Synes det var fint at det gikk bra for Sverige! De fortjente det etter de mange nedturene de har hatt.Det eneste positivt med OL, er at småidretter får sendetid på fjernsyn. Dette vet jeg betyr mye for dem som holder på med småidretter.

Mathias

28.02.2006 kl.17:19

Dersom man snur opp ned på resultatlisten på 15 km klassisk så kom Thailand nest sist. Irans representant fikk 6 bak seg på samme distansen. For øvrig gjorde Iran det forholdsvis bra i storslalom da landets deltager kom på 35. plass. Bare det å komme seg gjennom alle de portene er jo en prestasjon, da mange som havnet ute i periferien. Iran kan i fremtiden gjøre det godt i slalom. De har minst like høye fjell som Østerrike og Sveit, det er bare spørsmål om de er villige til å satse. Så når jeg en gang reiser til Iran, skal jeg prøve skibakkene deres.

Trond

28.02.2006 kl.17:42

Det stemmer det Mattihas. Og tenkt for en pr det viulle gitt Iran hvis de fikk en på palen i en vinteridrett.

Mathias

02.03.2006 kl.22:54

Iran har minst like store muligheter som f.eks. Chile, Argentina eller andre fjelland. Jeg lurer på om jeg skal søke om iransk statsborgerskap for å stille i langrenn i neste OL for Iran. Min kone er jo fra Iran, og mine barn har jo iransk "blod", så det er kanskje en mulighet. Jeg har alltid drømt om å delta i OL.

Trond

03.03.2006 kl.02:18

Hasdde du gjort det Mattihas skulle jeg jammen ha heiet på deg. Med Iransk flagg selvfølgelig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits