Flere blogger og annet moro

Siden jeg har flerr blogger syntes jeg det er på tide å reklamere for dem også

Anti-Konservativt Forum

: Er mer Tronds orakel sin slemme lillebror. Siden det var så mye konservativ rask og relgiøs fanatisme, fanatiske israelvenner osv osv fant jeg ut at de måtte jeg vie en egen blogg til. Dette er selvfølgelig min hovedblogg, men anti-konservativt forum vil bli oppdatert ofte den også.
Kan være farlig å lese for inndoktrinerte Frpere.

RadioArbeidet: Bloggen til den radiostasjonen jer med å drive i Bergen. Inntresant for dem som liker alternativer til main-Stream Radio. Sjekk også hjemmesiden

Livets Glade Gutter: Et av mine hjerte prosjekter som omhandler mest film, emn også mye annet. Har latt det bli forsømt en stund, men skal oppdateres langt mer i fremtiden. Pluss det skal legges til mye nytt, men det sier jeg ikke noe mer om foreløpig.

I tillegg hvis dere vil vite litt om meg har jeg lagt ut litt overfladisk informasjon på min hjemmeside som også fungerer som en slags portal til de tingende jeg driver med.

Men nok om meg må også nevne gode blogger fra andre.
Evind Nikolaisen: God libraler og god politikker
Les også hans andre blogg politisk kalender for å få med deg det som skejr av politiske arrangamenter.


32 kommentarer

Rune Wiig Jojhansen

27.06.2006 kl.17:40

Hei Tor, hva med å lage en blogg som sveiser sammen den borgelige siden VS den sosialistiske siden? Jeg ser for meg et debattforum med stort kommersielt potensiale.

Trond

27.06.2006 kl.17:46

Tror jeg foretrekker å spille solo inntill videre. Men takk for tilbudet

Hasse@tungskyts.no

27.06.2006 kl.21:41

Vet du om noen blogger som tilhører SV`ere? Vennligst gi meg en tilbakemelding så jeg kan spre om meg med gift og galler på det stedet.

Trond

27.06.2006 kl.21:51

Du kan sjekke på bloggrevyen og bloggarkivet

Sexy Sadie

27.06.2006 kl.22:03

Jeg lurer naturligvis på hvorfor du har flere blogger?

Trond

27.06.2006 kl.23:03

Fordi jeg ahr lyst til å vise ulike deler av meg. Å skape ulike profiler. Samle politikk, film og den radiosstasjonen jeg representerer i en og samme blogg syntes jeg blir å blande kortene litt for mye.

Mathias

28.06.2006 kl.10:34

Hva med en Anti-Frp blogg?

Hasse@tungskyts.no

28.06.2006 kl.12:09

En anti-FRP blogg tas imot med stor takk, da blir FRP enda større, og i likheten med Martin Kolberg som Mattis hetta selv beskriver som kjedelig så er det sånne elementer som gjør at FRP nærmer seg 40 tallet.:-)

Trond

28.06.2006 kl.13:32

Mattihas: Tanken er firstende, emn jeg har allerede en radiostasjon og snart kommer v til å podcaste. Da frp kose seg. Hasse: Ta pillene dine

Mathias

28.06.2006 kl.20:10

Frp har vært før over 40 % på meningsmålingene, men lagtidshukommelse din er vel ikke særlig lang.

Trond

28.06.2006 kl.21:20

Det er vel ikke noe pqarti som har vært over 40 prosent på mange år. Jo ap var en liten stund i 94, men ellers ingen så vidt jeg kan huske. En annen sak er hvorfor er du så opptatt av å gjenta det hele tiden Hasse.

Mathias

29.06.2006 kl.00:08

I år 2000 såvidt jeg husker lå Frp over 40 % meningsmålingene til Opinion, da jeg jobbet der. Det fikk vi opplyst fra arbeidsgiver. Leser man meningmålingshistorikken i Dagens Næringsliv står det at Frp hadde den 15. september 2000 rundt ca. 35 %, mens det omtrent et år senere fikk 14,6 % ved Stortingsvalget i 2001. Så det vi anti-frpere må gjøre er jo å grave opp mer drit som kan publiseres. Det må fremskaffes en sex-skandale a la Søviknes.

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.15:03

Mattis, så det du skriver og mener er at AP vil ramme FRP med å grave frem dritt om partiet. Du skriver også at det må fremskaffes en skandale a la Søviknes .1. Er det sånn at AP ikke lenger klarer og argumentere mot FRPs poltikk, og må ty til sex skandaler for å ramme partiet?2. Så du ønsker å implementere mer av amerikansk valg kamp metodikk også i Norge?3. Ser du ikke selv at du møter deg selv i døra med det du skriver jf. over jf,. dine holdninger om at FRP velgere, altså folk flest er fordummende i den politiske samfunnsdebatten som eks. du skriver kun er opptatt av Billigere brennevin, bensin og bananer?Hvis du har ambisjoner utover å være aktiv for Loddefjord AP, så regner jeg med at du vil bli sablet ned av med seriøse AP politikere.

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.15:30

Også en ting til jeg lurer på,Når du skriver svar på Trond sin webblogg, så legger du blant annet med en link til Loddefjord AP.Spørsmålet er:1. ER DET SÅNN AT DET DU SKRIVER REPRESENTERER LODDEFJORD AP SITT SYN2. ER DET SÅNN AT LODDEFJORD AP OPPFORDRER TIL Å PÅFØRE FRP SEXSKANDALER VED EKS. Å PLANTE EN SAK I MEDIA FOR Å RAMME FRP UNDER BELTESTEDET3. I TILFELLE DU IKKE AVFEIER DETTE MED AT DET VAR EN SPØK SOM IKKE DUMME FPRERE SKJØNNER SÅ LURER JEG PÅ OM DETTE ER FORANKRET I EN RIKSTDEKKENDE AP-STRATEGI SOM HAR SITT UTSPRING FRA PARTIHOVEDKONTORET?4. TROR DU MATTIS, AT AP SENTRALT APPLAUDERER DET DU SKRIVER JF. DINE INNLEGG SOM OVER, AT ELI HAGEN ER ET SJOREREIR, AT FRP POLITIKERE ER STYGGE OG TRENGER PLASTISK OPERASJONER? AT CARL I. HAGEN ER KRIMINELL OG BØR SETTES BAK LÅS OG SLÅ?5. DU KASTER RUNDT DEG MED SYNSPUNKTER PÅ AT FRPERE ER FORDUMMENDE I DEBATTEN, OG GÅR TIL USAKELIGE PERSONANGREP PÅ DEG, EKS. VED Å KALLE DEG MATTIS HETTA.5.1 SYNS DU AT DU SELV ER EN GOD REPRESENTANT FOR AP I DEN POLITISKE DEBATTEN, OG TILFØRER DEBATTEN EN HØY GRAD AV SERIØSISTET OG SAKLIGHET?

Mathias

29.06.2006 kl.16:22

Når jeg skriver seriøse innlegg står det link, når det ikke er det er det uten link. Det kan du se innlegget mitt over; ingen link.

Mathias

29.06.2006 kl.16:24

Dersom du snakker om seriøsitet Hasse bør du lese grundig igjennom innleggene dine en gang til, da vil du fort oppdage at det ikke er særlig seriøst. Skulle du ikke det, så sier det jo en hel del om deg, at du burde være mer påpasselig å ta medisinen din.

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.17:00

Ok, Mattis, så du forventer at leseren av bloggen skal skille mellom når dine innlegg er seriøse og useriøse ved at du da har linken til Loddefjord AP der eller ikke. I alt du skriver så oppfatter jeg det slik at dette er Loddefjord AP sine meninge, også at Loddefjord AP mener at jeg som FRPer går på sterke medisiner, og at du tolker mine svar til deg på at jeg bør være påpasselig med å ta medisinen min.1. Hva om jeg virkelig bruker relativt sterke medisiner mot en relativt alvorlig lidelse, er det da sånn at du som AP politikker for loddefjord gjør narr av dette offentlig på en blogg fordi jeg sympatiserer med FRP, eller motsatt?2. Du kritiserer andre for å være useriøse i debattformen, noe jeg har påpekt at du også er. Du kvitterer igjen med en insiuajson om at jeg går på medisin, er det slik AP-Loddefjord driver sitt politiske arbeid og retorikk?

Mathias

29.06.2006 kl.20:59

Jeg vil bare presisere, jeg er ikke politiker. Jeg er tillitsvalgt noe som er vesentlig forskjekl. Da politikerne blir valgt gjennom valg (Stortingsvalg, kommunevalg etc) men tillittsvalgte blir ikke det, men gjennom partiorganisasjonen. Etter mine oppfatninger er heller ikke Trond Tveiten politiker, borsett i de tilfeller han evnetuelt er vara i bystyret noe jeg ikke vet noe om. For det tredje uttaler jeg min personlige mening, ikke nødvendigvis partilaget. Skulle det alltid være slik at alt jeg skriver skulle gjenspeile paritet, da kunne jeg bare legge ned bloggingen for lengst. For det fjerde heter det ikke Loddefjord AP men Loddefjord Arbeiderlag som er et lokallag av AP i Bergen. Om jeg spør om du har tatt medisinen, så gjør jeg i min fulle rett, da din retorikk er helt på trynet, om ikke dine meninger er det. Men du må bare klage til partiledelsen. Du finner adressene på dna.no. Værsågod. Tror du jeg er redd??

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.21:40

En tillitsvalgt er like viktig for profilen til partiet utad som det en politiker er. På bloggen til Loddefjord AP vises logoen til AP. Det du skriver på bloggen om at Eli Hagen ser ut som et sjorereir, er i regi som representant for AP, det klarer selv ikke en tørrpinne som deg å bortforklare. Det du som representant for Loddefjord AP skriver også er at alle som har en annen retorikk enn det du selv aksepterer bør ta medisiner mer regelmessig for i følge deg så bruker alle en eller annen form for nervemedisin som ikke argumenterer for samme synet/måten som deg.Du skriver så mye rart som faller på sin egen urimelighet, ta for eksempel dette:Jeg kritiserer Loddefjord for å være en Sosial dumpingplass, noe alle vet. Du svarer følgende, "Neida, Loddefjord er blitt veldig bra, selv bor jeg i enebolig, Loddefjord er mer enn høye blokker (eks. Loddefjordveien 34 ++) Det du skriver/erkjenner er at Loddefjord har hatt og har et problem med profilen i og rundt disse høyblokkene som ligger i den mørke dalen på veien utover til kysten. Loddefjord er og blir en taper, dårlig adresse. At ikke alle finner seg til rette i Starefossen skjønner jeg godt, for det er plassen for de vellykkede menneksene.

Mathias

29.06.2006 kl.22:22

Du tar fullstendig feil på alle punkter. Loddefjord er noe mer en Loddefjordveien, og de sosiale problemene man opplevde på 70- og 80-tallet er nesten ikke eksisterende, noe som gir seg utslag i stadig økende boligpriser. Man får knapt noe under en million og mange boliger har en salgsverdi på mangfoldige millioner. Loddefjord er også den bydelen i Bergen med minst innbrudd, i fjor var det faktisk ingen. Dette i motsetning til andre bydeler som f.eks. Årstad med Landås hvor innbruddshyppigheten er prekær. Men at du gjør dette til et poeng, skjønner jeg ikke. Dersom du leser innlegget ; ...dessuten er han snuskete, så finner du hvor "tjorereir" i denne sammenheng kommer fra. Det er ikke mine ord, men ikke dermed sagt at jeg er uenig. Jeg er veldig enig med Gjeldsvik på dette området at Eli Hagen er et tjorereir., og jeg gjentar det igjen: ELI HAGEN ER ET TJOREREIR. Eller skal jeg skrive det en gang til? Jeg angrer ingenting, så du må bare klage til Ap i Bergen, det ville vært veldig festelig. Ja du skriver at tillittsvalgte er viktige for profilen. Ja du har rett, men der gjorde undertegnede og noen til en glimrende jobb ved sist valg hvor vi hadde en fremgang i Loddefjord på rundt 10 % fra 2001 til 2005. Men, hva så? Avslutningsvis, virker det som om du har noen gang vært i Loddefjord, er det veldig lenge siden du har vært der. Sikkert 10-15 år siden, eller hva? Tar jeg feil, er og blir dette din subjektive mening, jeg trives i Loddefjord og jeg vil forsette å bo her uansett hva idiotiske Frpere mener. Til opplysning har Frp desverre mange velgere i Loddefjord, så du bør være forsiktig med hva du skriver. Det kan jo være at de leser det.

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.22:36

Du er rar, du skriver at det bor veldig mange FRPere i Loddefjord, plassen som du skryter sånn av. Det komiske er at du like før skriver at du ikke bryr deg om hva IDIOTISKE FRPere mener. Altså med dette så skriver du at det bor mange idiotiske FRPere i Loddefjord som du driter i hva mener. 1. Er dette en riktig holdning ovenfor FRPerne i Loddefjord, når man vet at mange av velgerne går fra AP til FRP og motsatt.1.1 Hva med en litt mer ydmyk holdning overfor disse idiotiske FRPerne som bor i Loddefjord.2. Det du i samme dragsuget sier mellom linjene er at alle disse IDIOTISKE FRPerne i Loddefjord kan holde den fete rævva si borte fra AP sine stemmeseddler ved neste valg. De kan ta disse gule sjelvende hendene sine og stappe i seg nervemedisin og røke rullings til tennene faller ut av kjeften, samtidig som de russler med skjorta utenpå buksa i vei mot bingolokalene, for å vinne kaffeposer og snakke FRP politkk om billigere brennevin, tobakk og bensin.DET ER DET DU SIER! - BÅDE I SETNINGER OG MELLOM SETNINGE - OG, DET ER DERFOR AP I PERIODER SLITER PÅ MENINGSMÅLINGENE, NOE SOM VIL FORVERRE SEG FREM MOT VALGENE.

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.22:43

Til slutt Mattis, du trenger ikke bekymre deg over at jeg skal kontakte lokallaget til Bergen AP, og grine over at du har vært slemm mot FRP, - men, det som derimot vil skje er at det vil komme et omfattende leserinnlegg i avisa Sydvesten, som blant annet skal ha fulldistribusjon, til alle hustandene også i Loddefjord, og der skal blant annet jeg ta et general oppgjør med APs nedlatende holdninger overnfor FRP velgerne, med diverse konkrete eksempler fra blogger og andre medier.

Trond

29.06.2006 kl.22:46

Håperd u i det leserinnlegget kan skrive under fullt navn for en gangs skyld. Hvis du tør da. Jeg komemr oggså gi Mattihas full rett til å sitere fra debatt innleggene dine her noe som kan bli ganske festelig.

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.22:51

DET ER EN AVTALE TROND, nå stikker jeg på ferie (endelig skal du si..) - uansett, god sommer!

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.23:03

Det skal du ha Trond, googlet deg akkurat, du er en relativt aktiv og flink politiker, med masse verv og greier i motsetning til enkelte andre.

Trond

29.06.2006 kl.23:12

Jeg har holdt på i 14 år så noen verv har det jo blitt etterhvert. Men takk for skrytet.

Mathias

29.06.2006 kl.23:36

Tvilsomt at slike innlegg du skisserer Hasse vil noen gang komme på trykk. Dersom dette kommer på trykk står en hel rød aramada klar med nye motinnlegg, det kan jeg love. Og de vil neppe akseptere anonyme innlegg. Dessuten er jeg ikke redd for at du kontakter lokallaget, jeg oppfordrer deg til å gjøre det.

Hasse@tungskyts.no

30.06.2006 kl.11:40

Hvorfor skal jeg gidde og kontakte lokallaget til AP for å rapportere inn en betydningsløs person som deg? - Du har det mest i kjeften, men du trenger vel å få utløp for en del frustrasjon over at FRP har blitt det store og seriøse partiet som det i dag har blitt, og at du selv ikke helt for karrieren til å ta av.

Mathias

30.06.2006 kl.12:36

Jeg har ingen ambisjoner om å gjøre karriere i politikken. Eventuelt er det ikke Frp som hindrer meg. At du ikke gidder å rapportere det inn til AP i Bergen, tyder på at du bare slenger med kjeften, og at jeg har mitt på det "tørre" når jeg hevder at Eli Hagen er et TJOREREIR. Jeg tror nok de fleste ikke-frpere er enig med meg og Erling Gjeldsvik at Eli Hagen ER ET TJOREREIR, se på den frysyren! Å påstå at jeg er betydningsløs er helt feil, da det er flere saker jeg har foreslått som faktisk har ført til vedtak, men ikke dermed sagt at jeg har stor betydning i AP sammenheng. Imidlertid er det jeg som er hovedprodusent av saker for Loddefjord Arbeiderlag, noen av de kan du lese i vår nettavis.

Hasse@tungskyts.no

30.06.2006 kl.13:07

Jeg skal gi deg rett i en ting Mathias og det er at linken over inneholdt kul musikk som jeg kommer til å lytte mer til.

Mathias

30.06.2006 kl.13:16

Så du liker persisk musikk? Da er vi to!

Mathias

30.06.2006 kl.13:57

Benyamin er for tiden en av Irans mest populære musikere som alle spiller. Han er en slags landeplage i Iran.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits