Slutt med samrøret

Martin Kolberg mener FRP er dobbelmoralistiske siden de mottar støtte fra rederforbudet og endrer standpunkt på komando, noe han har helt rett i. Samtidig mener derfor at alle de borgelige partiene nå burde legge debatten om samrøret mellom arbeiderpartiet og LO død, noe jeg finner merkelig. Fordi frp er dobbelmoralistiske skal man ikke da stille spørsmål om AP-LO koblingen?? Når LO nærmest kan sitte å styre de demokartiske innstitusjonene i dette landet og kjøpe seg makt så er ikke dette et problem?? Demokrati alla Kolberg er at Arbeiderpartiet og LO kan gjøre som de vil fordi de er de eneste som bviser solidaritet, men andre derimot.
http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/4999053.html

4 kommentarer

Lasse G. Dahl

03.09.2005 kl.22:06

At Høyreregjeringa som Venstre er gissel av er kjøpt og betalt av Rimihagen og dess like, er vel et større demokratisk problem enn at en demokratisk medlemsorganisasjon som LO støtter de partiene den i praksis har vært med på å starte. Og Venstres motstand mot alt som smaker av fagbevegelse, gjør at det høres litt hult ut når de kritiserer det den faktisk gjør. Det blir som å høre Sandberg snakke om innvandrere - jeg tror det heter "forutinntatt" på pent.Det er jo selvfølgelig kjekt at rederne og milliardærene nå ser ut til å kunne få kjøpt seg en fem-seks utjevningsmandater, men jeg undres litt over at sosialliberalerne ikke ser noe betenkelig i det.Siste gang Rimihagen putta penger inn i høyresida, var det vel ca. 1 800 000 000 han fikk i skattelette, da han solgte kontrollen over tusenvis av norske arbeidsplasser til utlandet. Hva er agendaen etter dette valget?

Trond

04.09.2005 kl.23:12

Det du sier stemmer ikke. Det er en forskjell på å motta støtte og det å binde seg til politiske vedtak for pengende. Når lo i tillegg har vedtorett enkelte steder for vpolitiske vedtak arbeiderpartiet tar er det et problem.Venstre er ikke imot fagbevegelse på noen som helst måte. Men at at den kan brukes som et verktøy av et parti for å presse sine p9olitiske mottandere er en annen sak. Husk en ting og det er at ca over 50 prosent avv lo sine meldmer ikke stemmer AP. Nå AP har et valgkampbudsjett på 16 millioner må de andre partiene eskaffe seg midler på annen måte. Det vi har fått av Rimihagen er bare småpteri i forhold. Skattlettene du snakker om stemmer ikke, men det skal jeg komme tilbake til i innlegg en annen dag dre jeg tar for meg de mytene dere på venstresiden sprer om regjeringens skattepolitikk. Det er inntresant å se vårt såtrt punkt dette er for dere på venstresiden, siden dere hver eneste gang denne skaen dukker opp lar være å svare, men kommer med beskyldn inger og angrep. Det er vel sannhet i det min mor sa til meg når jeg var liten: Angrep er det beste forsvar.

armandg

08.09.2005 kl.11:07

[sitat]Husk en ting og det er at ca over 50 prosent avv lo sine meldmer ikke stemmer AP.[/sitat]nei resten stemmer sv =)

Trond

08.09.2005 kl.11:57

Flere FRP også merkelig nok

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits