På tide å ta å gi den Israelske regjering valium

I Israels største avis skal en offisiell kilde onsdag ha stemplet Norge som det landet i verden som er mest fiendtlig innstilt til Israel.

Dette er bare toppen av isfjellet av hva som har kommet fra Israelk hold de siste dagene.Ariel Sharons tidligere rådgiver hardt ut mot Norge etter bråket rundt ambassadørens kritikk av kongehuset.Han kaller det en Tsunami av jødehets.

Ikke bare er kritikken gal, men direkte krenkende. Støhre hadde helt rett i den kritikken han sa og Israelske regjering bør heller lære seg hvordan norsk politikk fungerer før de trakkaserer en alliert.
Mitt spørsmål til Israel blir hva skal vi angre for??

- Var vi antisemitter når vi ativt jobbet for at staten Israel ble opprettet??
- Var vi antisemitter når vi bidro til deres atomvåenproduksjon??
- Var vi antisemitter når vi lot Mosad drepe en uskyldig person i Norge å slippe unna med det??
- Var vi antisemitter når vi gjorde det ytterste for å få igang en fredsavtale som blant annet gjorde at Arafat  og hans tilhengere aksepterte Israel sin rett til å eksistere??

Neida vi er bare antisemitter når vi kritiserer Israel eller ikke godtar alt de sier som god fisk. De har rett at Norge er en av de statene som har vært mest kritiske til Israel i Europa, men det er fordi vi bryr oss. Israel der i mot gjemmer seg bak ordet antisemitisme hver gang de opplever noe som er ubehagelig. Hvis Israelske regjering har noen anstendighet igjen bør de be om unskyldning for sin latterlige oppførsel.

Én kommentar

Knut Stian Olsen

28.09.2006 kl.07:23

Fullstendig enig med deg Trond. Hadde det ikke vært for at jeg er på tur så skulle jeg ha skrevet om denne saken selv;O)Btw: Du er tagget :O)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits