Fin statue eller??

Fin statue eller??

Denne statuen får i dag antagentligvis fingeren ned av Oslo kommune, noe jeg personlig syntes er meget synd.
Jeg syntes  statuene r Kong Olav verdig, hva syntes dere??

11 kommentarer

Birger Senås

27.11.2006 kl.13:26

Jeg er for statuer, og syns statuen av Kong Olav ville vært verdig. Jeg synes også man skulle hedre andre som fortener det med statue, eksempelvis en statue av Carl I. Hagen.

Trond

27.11.2006 kl.13:35

Ja da kunne dere fått et sted der dere kunne tatt deres sieg heil

Birger Senås

27.11.2006 kl.14:00

Den kommentaren der var veldig stygg og injurierende. Det du sier er at Carl I. Hagen er som Hitler! Jeg er nazist, og du drar like godt med Olga på 92 år som stemmer på FRP fordi de er best på sosialpolitikk og eldreomsorg under samme kam. Du mener sågar at Olga på 92 år, er nazist som vil bli rullet i rullestol fremfor statuen av Carl I. hagen for å si Heinz Hitler, ich will dass Jøden murden, gassen und so weiter...Du burde skamme deg!

Trond

27.11.2006 kl.14:13

Pøh jeg skammer meg ikke så overhodet. Måten du og flere andre frpere fremstiller Hagen som er like fanatisk som andre førrerkulter gjennom hisstorien. Du fremstiller han i denne bloggen som en guddom er det da så rat at jeg gjør litt nar av detr hele?? Hagen statsmann, hjelpe meg.

Shoaib

27.11.2006 kl.14:23

Synes igrunn veldig lite om den statuen, da jeg synes den faktisk har litt "fører" preg ved seg, Kong Olav fortjener noe helt annet!

Tormod

27.11.2006 kl.14:35

Jeg synes heller ikke den er noe særlig. Tenker litt Kim-Jong når jeg ser den..

Mathias

27.11.2006 kl.16:31

Som akademiker med historie fagkretsen vil jeg si meg enig med Trond, at "førerdyrkelsene" til enkelte Frpere ligner mye på facistiske regimer som Franco Spania og Nazi Tyskland. Likeså på dyrkningen av Vidkun Quisling. Det er jo en kjensgjerning at mange tidligere NS folk stemmer Frp, det kan jo være at denne Olga på 92 år var tidligere medlem av NS. Dersom man skulle lage statue av noen annen enn Carl I., så finnes det mange kandidater som er lengre fremme enn han. Men er det slik at Carl I. Hagen er så PR-kåt og selvopptatt at han vil ha en statue av seg selv, så værsågod, det er sikkert noen kommuner som vil sette Carl I. opp som statue, som f.eks. Os eller Larvik eller Tønsberg eller noen andre. Eli Hagen kan jo bruke pengene hun har fått fra eller vil få fra bokutgivelsen sin til å engasjere en kunstner slik at hennes kjære Carl kan få en statue av seg selv et eller annet sted.

Iversen

27.11.2006 kl.19:40

Jeg skal ikke legge meg oppi prosessen rundt bestilling og eventuelt avbestilling av statue, men er ikke den statuen litt sånn... Altså.. Det ligner litt på Stalin? Og hvor har vi slike høyblokker av det slaget som omkranser kongen her? For ikke å snakke om lanken, den er jo større enn hodet hans. Estetisk syns jeg ikke den statuen er noen nytelse. Høyden gjør meg ingenting, men portrettet av kongen syns jeg blir veldig hardt og usympatisk.

Martin

28.11.2006 kl.01:32

Den var tøff

Birger Senås

28.11.2006 kl.18:44

Jeg må se meg mektig imponert over venstremannen Ståle Sørensen, som i gårdagns medier gjorde en svært god figur i regi av å være formann i Norges skulptør forbund. Han var bla. i studio hos NRKs Viggo Johansen, og la inn en svært god søknad som fremtidig venstre leder etter Ulvikjen. Men, da må han først ta ut øreringen fra det ene øret. Jeg vil også komme med en meddelelse om dette på Stålen sin utmerkede blogg.Ståle Sørensen er en begavet mann, i motsetning til enkelte andre som vandrer rundt på bloggen til min gode venn Trond som en skadeskutt Ulv.

Trond

28.11.2006 kl.20:53

Ståle er en dytktig og flink kar han. Med hell kan han bli valgt inn i kommunsestyre i Oslo ved neste valg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits