Sjokkert over Venstre. Hvorfor det??

Inga Marte Thorkildsen, SVs helsepolitiske talskvinne, er sjokkert over at Venstre stiller seg på Høyre og Frps side i debatten om utvidede salgstider for alkohol

Hvorfor er du det Torkildsen?? Erd et så sjokkerende at Venstre ønsker at fokevalgte i kommune Norge skal få bestemme selv hva slags alkoholpolitikk de ønsker i sin egen kommune?? For Venstre vil det alltid være viktig å stemme for saker som gir kommune Norge mer makt over sin egen politikk, hva er så galt med det?? Er det slik at SV syntes lokaldemokrati er galt så lenge kommunepolitikkere kan finne på å stemme for en politikk SV er imot??
Hvis Sv vil hindre døgnåpne alkeholsalg bør de da heller ikke få sine lokalpoliikkere til å t opp denne saken istdenfor å la sine stortingspolitikkere bestemme over lokalpolitikken??

Én kommentar

Tormod

27.11.2006 kl.14:33

Jeg lurer på om IMT skjønner at venstre er et liberalt parti.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits