Nei til muslimer på vidda

Dagbladet tok opp denne saken i dag som jeg finner både ganske inntresant og morsom. Det norske friluftsfolket ser ut til å krangle hvorvidt dette r bra at det kommer flere muslimer til fjells eller ikke. Til og med Dansker ser ut til å ønske å delta i denne debatten. Nå vet jeg ikke hvor stor motstanden egentlig er siden muslimhatere stort sett i likhet med ytterliggående grupper til venstre stor sett har en tendens til å gjøre langt mer ut av seg en størrelsen skulle tilsi.
Det jeg finner rart er at det er stort sett de samme menneskene som skriker etter mer integrering av innvandrere og muslimer i det norske samfunnet. Er ikke dette en fantastisk integreringstiltak?? Muslimer til fjells, muslimer som spiser brunost, muslimer i 17 mai osv er jo ting man burde ønske velkommen. Har de plutselig blitt galt at de følger norske skikker??
Det er ikke vanskelig å vite det egentlige grunnlaget for denne debatten: De ønsker ikke muslimer eller andre relgiøsiteter i samfunnet forøvrig. Debatten rundt integrering er egentlig bare en skalkeskjul.


2 kommentarer

Martin

28.01.2006 kl.18:25

Ja du har nok et poeng at det i enkelte tilfeller er et skalkeskjul. Jeg for min del synes det er kjempeflott hvis de vil gå mer på fjellet, sitte i en hytte med oss andre å spise brunost, snakke om vikingene og deres farefulle ferder, mens vi ser solen gå ned midt blant fjellene.Bare for å sette det litt på spissen ;P

Conad

29.01.2006 kl.00:56

Det kan'ke være lett å være innvandrer her i landet. Hvis du ikke "blir norsk" er det gæernt, hvis du "blir norsk" er det jaggu gæernt det også.Er svaret egentlig at innvandrerne skal se til å integrere seg, og de skal gjøre det ett annet sted?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits