Serbia sin EU søknad må kastes i søppela

Serbia sin EU søknad må kastes i søppela

Slike fanbilder seges på Serbiske gater. Hva hadde folk reagert hvis det hvis det var bilder av hitler de solgte??EU bør straffe Serbia
Jeg har i flere innlegg skrevet positivt om Eu, men jeg er ikke så blind at jeg ikke også kan kritisere dem når noe ikke e riktig.

Luxembourgs utenriksminister sier: EU kaster ikke Serbias søknad om medlemskap på grunn av Ratko Mladic,

Dettes synes jeg er gigantisk feigt med tanke på de menneskelivende denne karen har på samvittigheten. Serbia har i årevis vist hvor han har oppholdt seg og har hatt alle muligheter til å arrestere ham. På gater og torg i Serbiske hovedstaden blir et solgt heltebilder av ham , noe som gjør meg kvalm.
Serbia fortsettelse av denne politikken er en fornærmelse mot alt Eu står for og søknaden bør inntil videre makuleres. Kravet må være fullt samarbeid uten forbehold eller intet medlemskap.
Må si en liten ting helt til slutt: At jeg syntes det er merkelig at deler av venstresiden he ri Norge er beinharde i sin kritikk mot Bush og USA, men de ser helt ut til å glemme diktatorene i sin egen verdensdel.


Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits