Giske jobber for LO

(Dagbladet.no): - Jeg mener at loven ikke er til noe hinder for at A-pressen kjøper Orkla Media, sier kulturminister Trond Giske til Dagbladet.

Det fint å se at de ti talls millionene soom LO spanderte på Arbeiderpartiet under valget får vinger til å fly. Med Giske sin hjelp prøver nå ap pressen ( som  LO eier 36 prosent av ) å få kontroll aksejene i orkla media.
På en måte er det jo fint at Giske endelig gjør noe som statsråd, men han burde allikevel lære seg stillingsinnstruksen på hva slag jobb han egentlig har.
Gjett hvem som er styreleder i A-Pressen?? Jo Gerd Liv Walla. Det er inntresant å se at det ikke bare er president Bush som gjør en jobb for dem som kan betale ham mest.
Eva Jolly hvor er du?? Vi trenger deg.

http://www.dagbladet.no/kultur/2006/04/28/464754.html

4 kommentarer

Knut Stian Olsen

28.04.2006 kl.17:32

Enig. Denne saken lukter det litt vel mye kameraderi av. Uavhengig presse med LO som storeier? Pøh...

Trond

28.04.2006 kl.17:34

Ja men du må huske når det gjelder ap og lo så ,snakker vi om solidaritet, mens det er alle de andre så er det snakk om kynisk borgelighet.

Conad

29.04.2006 kl.21:55

I beste fall er dette en usedvanlig dum uttalselse, der Giske ettertrykkelig viser at han ikke har skjønt at han er en del av statsapparatet - og ikke en aktør i markedet. Snakk om å til de grader gjøre seg selv inhabil i en eventuell konsesjonsbehandling....I værste fall minner dette om regimer vi er flinke til å kritisere...

Trond Wathne Tveiten

02.05.2006 kl.14:09

Helt enig, men uheldigvis er dette bare toppen av isberget

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits