Hvorfor gidde å ha Blogsoft

De siste ukene hqar jeg opplevd dette med mitt blogsoft abonoment

- Masse spam i kommentatorfeltene
- Problemer med å komme inn på min egen konot
- Innlegg har forsvunnet ut av bloggen
- Tjenesten har vært utrolig treg
I tillegg venter jeg i spenning på en videoblogg løsning som har blitt lovet oss over et år snart.

Jeg er ikke den første som klager og enkelte har faktisk byttet tjeneste.
Kan noen der ute, enten bloggere eller ansatte i blogsoft kommentere her og fortelle meg noen grunner til at jeg fortsatt skal benytte meg av denne tjenesten.

6 kommentarer

Peter André Jensen

28.05.2006 kl.21:00

Det finnes ingen grunner. Hvis du ikke er fornøyd med produktet blogsoft leverer - så bør du finne deg en annen leverandør. Kanskje kan dette være en annen leverandør av slike 5-minutter-og-du-har-en-blogg produkter, eller så kan du gå all the way - og bare satse på eget domene på eget webhotell.Betaler du 50 kr i måneden for å ha en blogg på blogsoft- så blir ikke eget webhotell med domene dyrere engang. Dessuten kan du legge til all verdens spam filtre hvis du ønsker det.Har skrevet en post om emnet:http://www.peterandrej.com/2006/05/01/oppskrift-pa-en-blogg/Kan hende du finner noen tips der.

Morten

28.05.2006 kl.22:03

Betaler du virkelig 50 kroner i måneden? Da ville jeg heller glatt smo Peter André foreslår kjøpe eget domene og webhotell. Det koster mer eller mindre det samme som det du betaler i dag og funker mye bedre. Installer Wordpress og du har det du trenger. Eneste kjipe er vel å overført gamle innlegg...

Erlend

29.05.2006 kl.00:00

Fordelen med blogsoft er vel at det er lett tilgjengelig. Og relativt lett å bruke.Men foruten om det så ble det litt for "firkantet" og litt for mye spam for min del. Så jeg byttet fra erlendliberal.blogspot.com til erlendliberal.blogg.noBlogg.no har fungert meget bra. Kan gjøre det meste selv med bloggen, og alt er "enkelt og greit".

Sexy Sadie

29.05.2006 kl.11:10

Hvorfor den er reklamen for wordpress hele tiden?Skal man kjøre blogg på egen server vil jeg si at Expression Engine er bedre enn Wordpress.

Raymond M. Kristiansen

29.05.2006 kl.15:06

Hei Trond :)Forstår veldig godt at du er frustrert over stabiliteten - vi er også frustrerte selv og har jobbet kontinuerlig for å øke stabiliteten på tjenestene våre. Dessverre har dette vært mye mer utfordrende enn vi ville ønske, men ting har bedret seg i det siste og vi har delvis fått løst problemene. Vi har gått til innkjøp av nye servere som har hjulpet på det, men problemet nå ligger i de tusener av kodelinjer som ligger bak systemet.Når det kommer til hvorfor bruke BlogSofts løsninger så kommer vel Erlend med de beste grunnene: Enkelt å bruke (rettet mot nybegynnere) og tilgjengelig. Finnes det noen alternativer for deg? Javisst, det er mange andre lignende bloggtjenester der ute, og så har du i tillegg løsningen med å ha et eget domene som flere har foreslått. Der kan du installere Wordpress, Serendipity eller flere andre. Jeg har selv erfaringer med Wordpress og kan anbefale det selvom Wordpress sannelig også har sine problemer. Akismet, som er en del av Wordpress sitt antispamsystem, har klikket en del i det siste og på mine Wordpress-blogger har jeg fått opptil flere hundre spamkommentarer om dagen.Nå sier jeg altså ikke at vi ikke har problemer med spam selv - alle har utfordringer med blokkering av spam. Mht videoblogging så er jeg like utålmodig som deg Trond - vi bør ha det opp snarest. Koderne våre jobber dog med det (vi har dessverre ikke Youtube's utviklingsbudsjett) og ting tar tid. Men det er jo mulig å bruke andre tjenester a la Youtube eller Vimeo for å laste opp filmene og så legge linker til filmene i BlogSoft-bloggen din. Det er slik mange bloggere gjør med BlogSpot, for eksempel Ryanne Hodson. Hva er best for deg? Nå har vi bedret stabiliteten betraktelig på tjenestene våre, men mangler noe enda. Selvfølgelig håper jeg at du blir hos oss, men forstår det hvis du velger å for eksempel ha et eget domene og bruke et mer kraftig bloggverktøy.Uansett utfallet så håper jeg at du fortsetter å blogge - det er jo det viktigste. Utfordringer og frustrasjon er der dessverre nesten uansett hvilken tjeneste man velger. It ain't rocket science, but it aint butter either.

Peter André Jensen

29.05.2006 kl.15:57

Sexy Sadie skrev:"Skal man kjøre blogg på egen server vil jeg si at Expression Engine er bedre enn Wordpress."Mulig det. Men EE koster penger. Wordpress er open source=gratis. EE har ikke et svært "community" som forer brukerne med themes og plugins. DET har Wordpress.Nå er jo ikke Wordpress noen himmel heller. Textpattern er absolutt et alternativ. Har prøvd begge, og savner textpatterns brukervennlige interface. Samtidig har Wordpress en del tjenester bloggere helst vil ha; som trackbacks og automatisk ping.Dette til orientering.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits