Nå forstår jeg hvorfor Venstresiden var så stille

Nå forsår jeg hvorfor Venstresiden var så stille

Venezuelas president Hugo Chavez sier han har dannet en strategisk allianse med Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko.

Nå er det lett å forstå hvorfor fraværet var på de såkalte fredaktivistene under Hvit-Russlands askjonene i vinter. De dukker selvfølgelig opp når Usa gjør noe, men når deres egen frigjøringshelt i Sør-Amerika allierer seg med ulike diktatorere er det merkelig stille. Først Castro, deretter Lukasjenko. Hvem blir den neste??

3 kommentarer

Vicoria

28.07.2006 kl.14:42

Klikket på linken din, men fikk bare 404 Object not found.. Men, har dette en sammenheng med Venezuelas kamp om plass i Sikkerhetsrådet å gjøre..?

Trond

28.07.2006 kl.14:50

Opps da. Nå skal det være fikset. Den har intet med sikkerhetsrådssaken å gjøre nei.

Øyvind, Mechelen

28.07.2006 kl.17:44

Nåja. Helt stille var iallfall ikke jeg:http://www.oyvindstrommen.be/?p=17og jeg hører vel egentlig til på venstresiden, ja. ikke syns jeg Chavez er en "frigjøringshelt" heller:http://www.oyvindstrommen.be/?p=26

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits