Partibeskrivelser

Hentet fra gataavisa. Ikke stpr tiltro til noen politiske partier der igården. Lurer egentlig på om de liker noen så overhodet.


Om Ap: «Har siden midten av 1980-tallet jobbet intenst for å bygge ned det de bygget opp fra 1945 av.»
Om Høyre: «Et mirakel av et parti. Består av mennesker som egentlig ville være næringslivskonsulenter, men var for stygge til å bli ansatt i det private.»
Om SV: «Tidligere totalitært parti som sleiket politiske massemordere i ræva på 1970-tallet like mye som AKP-ml.»
Om Sp: «Godt gammelt nasjonalsosialistisk parti. Vil flytte byen ut på landet. Ledes av Norges mest skråsikre bondetuppe.»
Om RV: «Et av de få politiske partiene vi kan respektere. Konsekvente drittsekker. Vil drepe alle.»
Om KrF: «Inneholder alt fra svovelpredikanter, koneplagere og vindrikkende urbane liberalteologiske kvasi-feminister. Fullstendig uten velgertekke.»
Om Venstre: «Appellerer til rike mennesker på Vestkanten som har dårlig samvittighet over at de tjener over 500 000 eller mer i året.»
Om Frp: «Sekterisk fellesskap styrt av sektlederen Carl Ivar Hagen. Populistversjon av Scientologikirken. Økonomipolitikken deres er science fiction og innvandringspolitikken er space travels

4 kommentarer

Kjetil

31.08.2005 kl.14:27

skjønner dem godt. de aller fleste politikere beviser jo til gangs at dem a) lyver, b) aldri er til å stole på og c) bedriver/liker overformynderi.

Trond

31.08.2005 kl.21:24

det gjelder bare å stemme på rett parti det.

armandg

08.09.2005 kl.11:04

likte den om frp. =)

Trond

08.09.2005 kl.22:57

hehe ja det er en av mine favoritter også. Jeg ville selvfølgelig lagt til en god del, men jeg får holde meg får god til det.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits