Demokratene og prostitusjon

Innlegg jeg sendte til Bergen Byavis, men jeg syntes det passer innn her også.

Svar på Jan-Ove Fromede innlegg i Bergen Byavis12/10-06
Jan-Ove Fromeide fra demokratene bekymrer seg over de utenlandske prostituerte som han mener står bak spredningen av hiv og aids. Det er fint at Fromeide bekymrer seg over at hiv og aids sprer seg, men er dette ene og alene prostituerte de sin skyld?? Menn stikker ned på strøket og ligger med prostituerte har ikke de et ansvar?? Når enkelte i tillegg betaler ekstra for å slippe å bruke kondom har de da ikke et ansvar?? Når disse karene kommer hjem og ligger med sine koner og smitter dem er det da alle de utenlandske prostituerte sin skyld??
Det er disse mennene som kjøper disse tjeneste har et ansvar og slik Fromeide skriver det virker det som han fullstendig overser det ansvaret disse mennene har.
At mange av disse kvinnene blir tvunget hit under trusler og vold ser heller ikke ut til å bekymre demokratene og Fromeide som har lyst til å utvise dem uansett.
Nå vil jeg ikke si at jeg er overasket over demokratene sitt syn på denne politikken siden de verken er kjent for å bry seg stort om rettigheter for kvinner eller mennesker i nød, men gjemmer seg bak en fane av såkalt nasjonalistisk kriminalitets politikk.
Venstre ønsker å kjempe for mennesker i nød og for menneskeverd for både kvinner, menn og barn som er på flukt.

2 kommentarer

Vegard

28.10.2006 kl.15:32

Er det noen som tar leserinnlegga i Byavisa seriøst?

Trond

28.10.2006 kl.16:00

Mange som leser avisen ihvertfall.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits