Religiøst motivert vold i Norge

Lillebror og andre religiøse her i landet har nærmest fått skrivekløe for tiden og ikke siden den kalde krigen har man sett lignende. Nå er jo kommunismen nærmest lagt død, så nå er det Islam det og det gale den utfører det gjelder. Frihet er kampen mot den onde Islam og for kristendom og åndelighet blant alle nordmenn.
Dette er egentlig et av de mest latterligste kampene for frihet har sett på lenge. Dette dreier seg ikke om å avsløre Islam, men fortsatt kunne beholde sitt monopol på religiøsitet i Norge. I århundrer har all annen form for tro vært nærmest vært nok til å havne i fengsel eller bli dirkete utstøtt fra samfunnet.
Jeg benekter ikke at enkelte muslimske grupperinger kan være et problem, men bør ikke en del kristne rydde litt opp i egent reir.
Jan Åge Torp driver en direkte med regelrett hetsing av homofile, hvor er dere da?? Hvor var dere under krigen på Balkan da man drev regelrett etnisk rensing av muslimer, hvor var dere når kristne fundamentalister nærmest gikk amok i Rhavanda??
Islam tør dere å  kritisere for mangel på ytringsfrihet samtidig som dere angriper ytringsfriheten for alle andre når det gleder hva  lese, Skrive og se på fjernsyn.
Man kan la seg lure at dette er en frihetskamp, men den rette frihetskampen finner man aldri i slike religiøse miljøer, uansett hvilke gud de påstår de er stedsfordrer for. Islam er ikke den store trusselen mot frihet, men mennesker som blander politikk og religion. Så la dere ikke lure, for dere er de neste.

7 kommentarer

Knut Stian Olsen

29.01.2006 kl.20:08

For ikke å glemme "Herrens motstandshær" i Uganda...

Mathias Reither

30.01.2006 kl.13:04

Legg ned Levende Ord, Kristkirken, Kristelig Fellesskap, Betelhem, Jahovas Vitner og alle de andre fundementalistiske menighetene. I det minste bør de miste statsstøtte. Det er ikke noe særlig forskjell på de i forholdt til muslimske fundementalister, og målene er det samme; overat regjeringsmakten i Norge. Bare vent, Enevald Flåten stiller sikkert som kandidat i Frp snart, eller Krf.

Trond

30.01.2006 kl.13:11

Og hvor stopper man. Legge ned og forby alle vi ikke liker. Kommer disse til makten er det på grunn av folk latskap og mangel på engasjament og det kan ikke noen lover i verden hindre.

Mathias Reither

30.01.2006 kl.16:07

Mangel på engasjement det er ofte problemet. Jeg antar at Venstre har samme problemet som AP. Svært få stiller på åpne møter.

Trond

30.01.2006 kl.17:45

Det går litt opp og ned. Kunne vært fint hvis media kunne ta litt ansvar her og, men det som ikke er brød og sikrus er vel ikke inntresant.

Martin

31.01.2006 kl.08:03

Til Mathias: Og hvem skal bestemme hva som skal legges ned da? Isåfall blir det ikke lenger et demokrati, men et diktatur. Hva Enevald Flåten gjør er meg revnende likegyldig. Mange, og det virker som om du er en av dem, dømmer alle frimenigheter pga noe Flåten har sagt. Og dessuten, den største forskjellen på en kristen fundamentalist og en islamistisk fundamentalist, er at den islamitiske kan drepe folk, men det gjør ikke den kristne. For i følge bibelen skal man ikke drepe.

0123

31.05.2006 kl.12:28

det var dumt sagt!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits