AUF gir regjeringen rødt kort


Auf viser oss atter en form for inntresant retorikk. Etter å ha drevet valgkamp mot AUF i en årrekke har det alltid fascinert meg hvordan de driver en kamp for en politikk arbeiderpartiet aldri fører. Etter deres syn kan man jo stemme AP for de AUF er mot gasskraftverk, man kan stemme Ap som er Ja til EU fordi AUf som neiparti vil sette en stopper osv osv.
Nå forsøker de å fremstille seg som garantisten for et bedre miljø og mot gasskraftverk, men er det noen som tro på dem lenger??


3 kommentarer

Peter André Jensen

29.05.2006 kl.15:47

Hvis man skal være fjortis og sånn, og bry seg om marginale saker, så er jo AUF en slager.Valgkamp 95: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 97: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 99: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 01: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 03: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 05: AUF vil ha gratis skolebøker!Særlig er jo dette latterlig siden Ap har hatt regjeringsmakten i storparten av disse periodene..Tipper fortsettelsen blir omtrent slik:Valgkamp 07: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 09: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 11: AUF vil ha gratis skolebøker!Valgkamp 13: AUF vil ha gratis skolebøker!osv.

VamPus

29.05.2006 kl.17:30

Vel, de søte små har sagt at de vil nekte å drive valgkamp mot moderpartiet dersom ikke løftet om gratis skolebøker innfris. Vi kan jo leve i håpet :-)

Trond

29.05.2006 kl.20:08

Det blir vel som med de fleste drømmer vampus. De skjer kun når du sover. Peter André Jensen: Jeg bare sier. Frank Aarebråt go home.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits