Pengende var viktigst Giske, hva så??

Så gikk salget av orkla Media til et utenlansk foretak. Krise vil enkelte hevde, jeg der i mot syntes det hele er storm i et vannglass. Gode kvalitetsaviser i Norge vil ikke Engelskmenne legge ned så lenge de går bra, går de dårlig hadde de blitt nedleggelse uannsett hvilke nasjon som eide dem.

Giske utaller at det var kun pengende som telte for Orkla og han har faktisk rett. men hva så?? Når man selger noe pleier det å være vanlig å selge det til høyest pris, det er faktisk slik markedsøkonomi fungerer.

Jeg stiller heller spørsmålet om hva som hadde blitt så mye bedre hvis Giska hadde fått det som han ville. Som kjent ville han nemlig solgt det til A-Pressen noe som hadde gitt A-Pressen en enorm makt i media Norge. Dette var kanskje ikke så rart med tanke på at hans A-Pressen nærmest har vært ukritisk i sin støtte til Arbeiderpartiet i tillegg til at hans kompanjonger i LO  sitter med
 store eienandeler. Å alle vet jo hvor de spytter inn pengende sine.
Nei Giske prøv å gjøre den jobben du har til noe brukelig enn å klippe snorer og gå på festivaler. Tror faktisk kulturkomiteen på stortinget kunne ha likt å ha noen saker å jobbe med. Når til og med FRP i kulturkomiteen ettersøker dette burde det få varsellampene til å blinke.

4 kommentarer

Martin

29.06.2006 kl.17:45

Godt sagt!

Hasse@tungskyts.no

29.06.2006 kl.18:09

Her er jeg forøvrig enig.

Trond

29.06.2006 kl.18:11

Takk for det begge to

Tor Andre

29.06.2006 kl.20:10

Hvem som kjøpte Orkla er i stor grad resultat av eierskapslovene vi har i Norge. Det hadde vært greit om man tenkte i gjennom de lovene man har kjempet for før man vedtar dem.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits