Kvalmende Anti-Semitisme fra fritt ord

En blogg som kaller seg fritt ord har i lenger tid forsøkt å sette dagsorden ifølge han selv. vedkommende er meget tøff i kjeften, men selvfølgelig har han stengt bloggen for kommentarer. Så tøff er vedkommende selvfølgelig ikke. Jeg har ikke hatt noe spessielt behov for å kommentere ham tidligere heller før jeg kom over hans siste poster.
I irritasjon over israel sin anmeldelse av Finn Graff sin karrikatur legger han nå ut gamle Jøde vitsetegninger av krenkende art. Å vitse med et folkeslag, relgion eller politisk ståsted er noe jeg ikke har noe imot, for jeg mener at dete r en del av spillet. Men gamle karrikaturer fra 20 og 30 tallet  som hetser Jødene som folkeslag er ikke annet en anti-semitisk.
Kommentarerene hans til bildene er likeså.

Her er et eksempel: Jødene er en pest for verden, noe nyheter verden over viser.

Her et til: Vi i Norge og vesten utsettes for et gigantisk propagandapparat fra den jødiskeide propagandaen som eier filmselskaper, aviser, nyhetsbyråer, informasjonsbedrifter, kommunikasjonsbedrifter ol i USA.

Debbaten rundt Israel bør komme inn på inn på et seriøst nivå. Håper alle fornuftige mennesker kan ta avstand fra slikt anti-semitisk vås.

11 kommentarer

Victoria

29.07.2006 kl.23:34

Hadde aldri sett den siden før nå, men dette er tydeligvis en stor kødd, og han har nok ikke stengt kommentarfeltet uten grunn... Dette er et sånn fyr det egentlig bare er lurt å drite i..

Trond

29.07.2006 kl.23:38

Jo men jeg blir så sint inne meg når jeg ser slik dritt.

Victoria

29.07.2006 kl.23:40

Det skjønner jeg veldig godt... Men riktig som du sier, dette er nok en skikkelig pyse. Det som er fint er jo at det sikkert ikke er mange som tar ham seriøst. Det er så over streken at det virker som om det bare er tull.. Mener denne personen dette, eller er det en syk form for oppmerksomhetstrang bare?

Trond

29.07.2006 kl.23:54

Etter 14 år i politikken har jeg sluttet å bli overasket over hva folk kan finne på å mene. Nå har meninger blitt mer ytterligående de siste årene også. Men det finnes nok av folk med sykelig oppmerksomhetstrang some r villig til å gjøre hva som helst.

Arild Holta

30.07.2006 kl.00:09

Bildeserien din som var tatt ut av sin kontekst hadde nok mer anti-semittisk virkning enn kødden du omtaler her.Forskjellen er at det ene gir assosiasjoner til nazisme mens du gir assosiasjoner til politisk korrekt.Derfor er du farligere for jødene enn den kødden. Du blir tatt seriøst.

Trond

30.07.2006 kl.00:35

Kaller du megg anti-semitt?? Det var bare det som manglet nå. Igejen tar du for store ord i kejften din. Stopp opp før kjeften din revner.

Knut Stian Olsen

30.07.2006 kl.00:42

Beklager å si det, men jaggu er du paranoid Holta...!Du stiller faktisk på lik linje med "den kødden" som Trond omtaler. Du blir tatt like seriøst som han. Dvs ikke i det hele tatt...

Arild Holta

30.07.2006 kl.01:16

Jeg beskrev virkning, ikke hva som foregikk i hodet til Trond.Knut Stian Olsen:Har du talt intellektuelle skribenter på mitt forum? Hvor høy utdannelse har de? Hvor lang fartstid har de som universitetslærere, menneskerettighetsadvokat, forskere, journalist etc?Jeg har hørt at kun Norge og Sovjet har brukt diagnosen kverulantparanoia. Det er ikke noe slikt jeg lider av da? Å stemple meg med en slik diagnose måtte jo passe venstrevridde med Venstre-alibi! ;-)

Knut Stian Olsen

30.07.2006 kl.01:21

Det betyr ikke at du blir noe mer troverdig av den grunn Holta... Desverre...

Arild Holta

30.07.2006 kl.14:48

Premiss 1: Kritiserer man noen på en måte som er "in" får men gjerne medhold hos middelmådige.Premiss 2: Kritiserer man på en måte som ikke er "in" får man gjerne ikke medhold hos middelmådige.Premiss 3: Trond kritisere på en måte som er "in".Premiss 4: "Kødden" kritiserer på en måte som ikke er "in".Riktige slutningene man trekker på slikt kalles logikk.Det dere her argumenterer med kalles gjerne assosiasjonstenkning.Logikk gi riktige konklusjoner.Assosiasjonstenkning gir gjerne autoritetstro og majoritetstro konklusjoner. Eller uttrykker ønsketenkning på en annen måte.Jeg velger heller logikken enn selvbedraget som tekker den middelmådige mengde og maktpakk.Dette klarer ikke assosiasjonstenkende mennesker å forstå. Da må de først ta et helhjertet oppgjør med sin tenkning, sitt selvbedrag og sine livsløgner.Det gjør veldig få mennesker. Desverre.

Martin

31.07.2006 kl.13:21

Til Trond: Sjekk også ut nyeste innlegget på denne siden: http://www.mittlilleliv.abcblogg.nomakan for en idiot.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits