Morten Høglund (Frp) lar seg lure atter en gang

Holocaustsentereti oslo er nå åpnet noe jeg virkelig er glad for. Enkelte såkalte viktige mennesker møtte opp og enkelte av dem brukte selvfølgelig annledningen til å komme emd enda mer fanatisk Israel svada. Ikke merkelig var en av dem Morten Høglund fra Frp, uten atd et kom som en bombe.

- Israel må få forsvare seg
- Fullt forsvar for Israel krigsføring
Osv osv osv osv gjeeeeeeesp

Hva en slik tale hadde i en slik markering å gjøre en meg et stort under og jeg mener faktisk at slike form for idioti er et hån av ofrene for Holocaust i likhet med Bush sitt stadige hån av ofrene etter 11 september.
Enkelte regler skal ikke gjelde for guds utvalgte folk i tillegg så gjør de så overhodet ingen feil. At barn blir skutt i hodet med gummikuller, at sivile blir bombet osv osv er selvfølgelig islamistene sin skyld.
Når en lege fra lege uten grenser for noen år siden fortalte om sine erfaringer med barn som hadde blitt skutt ble det fremstilt som sosialitisk propeganda. Det viste seg at legen tilhørte den norske venstresiden, noe som selvfølgelig viste at han løy.
Anita Apelthun Sæle, Morten høglund og andre må gjerne omgi seg med slik latterlig retorikk, især med tanke på hvilke krefter de selv støtter opp om. Da tenker jeg blandt annet på den bush og hans gjeng av kristen-konservative reaksjonære tullinger.
Hvem har drevet forfølgelser av anderledestenkende gjennom historien?? Hvem har drept, erobret osv osv i Guds navn. Kristen-konnservative og folk ute på høyre siden. Nå står de å gjør seg selv til frihetens fanebærere, noe jeg mener er rimlig patetisk.

17 kommentarer

MAX ANUS

29.08.2006 kl.20:40

Morten Høglund er en fonuftig kar, som jeg slutter meg til i sin helhet. PS! Hvorfor sletter du mine kommentarer vedr.: siste ukers blodige kriger i Oslo? jeg forstår det hvis du er redd for at A og B gjengen skal heve seg på deg og din blogg, men ikke ellers.

Trond

29.08.2006 kl.23:01

Jeg har ikke slettet noen kommentarer herr anus. Noen skal hevne seg på meg?? Tja ser ikke ut til å+ frykte det.

MAX ANUS

30.08.2006 kl.08:33

Lag en omfattende artikkel da, der du tar avstand fra A og B gjengen, og skriv bla. følgende:"Jeg Trond, må innrømme det at mye av integreringspolitikken er en skandale og totalt misslykket, jeg tenker bla. på alle de friske og føre menneskene som driver gatelangs midt på dagen uten å gjøre noe for trygden de mottar. Jeg Trond, gremmes også over å se afghaneres temperement der de går løs på hverandre med køller, balltre, kniver og sten og slåss i steden for å følge vanlige norske lover og regler der vi har et rettssystem som tar seg av kriminelle.Jeg Trond må innrømme det at FRP har mye rett også i dette."

Trond

30.08.2006 kl.16:09

Trenger jeg virkelig å lage en egn artikkell om dt?? Sier det seg ikke klart at en liberalerer imot gjengkriminalitet, uannsett hvilke gruppe i samfunnet som utfører den. Men jg registrer fortsatt at den eneste medesinen FRP har får alle samfunnspørsmål er mer politi og ta alle over en kam. Men et hvert innntegrerinsgtiltak stemmer dere imot eller ønsker å kutte i.Frp vil bygge om Norge til en politistat, men vi som har lest litt historie vet jo hvordan det ender. Nå burde jammen flere i FRP lese litt historie også.

Shoaib

30.08.2006 kl.19:19

snakk om å legge ord i munnen på folk ...

Shoaib

30.08.2006 kl.19:22

Ellers, en ting trond, dette var ikke på åpningen av hl Senteret, men par dager etterpå ved en demo foran stortinget ...Men du tror han lar seg lure, jeg tror han ljuger ganske bevisst ...

Trond

30.08.2006 kl.19:45

Skulle kanskje pressisert det litt bedre. Men uannsett FRP er jo antr til å ha en lett omgamng med sanneheten.

Mathias Reither

31.08.2006 kl.00:38

Til og med støtter Høglund islamske terrorister, som alle vet var han i leiren til den iranske terrorgruppen Mudjehedin i 2004. At Frp har dobbelmoral, er noe vi ha visst lenge, men ingen er mer dobbelmoralistisk enn Høglund.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.19:58

Hei Mattis Reither, jeg tror du har lest for mye Donald Duck på biblioteket du "jobber" (nåja...jobber og jobber...) på... Det du skriver er at det kun er FRP som bedriver dobbeltmoral, og at folk flest også da gjør det.Takker for bukker nye stemmer til frp.

Trond

04.09.2006 kl.20:31

Gleder meg til etter valget neste år når FRP i Bergen sitter og sutrer over at de ikke komemr i byråd.Foresten Max, gjett hvem jeg var ute å tok kaffe med i går. jeg vet du vet.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.21:13

Jeg regner med du drakk kaffe med Mulla Krekar og at Mullaen betalte kafeen med Oslo sosialkontor sine penger.

Mathias

04.09.2006 kl.22:29

Det er da ingen prinsipiell forskjell på å støtte Mudjehedin og Al-Qaida. At Frps støtte til førstnevnte er dobbelmoral, får folk dømme selv.

Andreas Høglund

29.11.2006 kl.14:03

jeg synes at Israel har lov å få forsvare seg. tenk om svenskene kom å sa at de bodde i Norge før å vil ha tilbake landet???jeg støter min far fullt ut.

Trond

29.11.2006 kl.14:24

N[ e r vel det eksempelet ikke sammenlignbart. Kanskje i FRp, men i den virkelig verden ikke.

Mattias Larsen

17.11.2009 kl.12:44

Jeg støtter Morten Høglund fult ut... Han er en prima kar og hans syn på verden er god. Uansett har han en skikkelig awesome sønn.

Eirik Høglund

17.11.2009 kl.12:45

jeg elsker min far, og hans meninger er helt korekte!

Trond

17.11.2009 kl.13:10

kan hende at han er en god far, men han er ingen god politikker.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits