Israel har rett


Det er ikke ofte jeg får sjansen til å være enig med Israelske myndigheter, men denne gangen stiller jeg med hundre prosent bak Peres sin frustrasjon og sinne. 
 President Mahmoud Ahmadinejads utalleser om å utslette Israel er kun et tegn på primitiv anti-semitisme som burde ha gått ut på dato for lenge siden.
Det er helt legitimt å kritisere Israel hvis de gjør noe som er kritikkverdig, men slike utalleser er direkte vemmelige. Iran burde kanskje heller feie for sin egen dør med tanke på at synderegisteret deres når det gjelder brudd på menneskerettigheter er milevis over det Sharon noen gang har vært i nærheten av. Nå er utalesende om å utvise Iran Peres sine personlige syn og Israelsk DU påpeker at dette ikke er deres offisielle syn. Selv tror jeg ikke det å utvise et land fra FN ville vært smart med tanke på videre arbeid mot brudd på menneskerettighets, men en kraftig reaksjon bør komme og det meget kjapt.
En kraftig kritikk mot Iran vil også vise at all slag motstand mot Israel ikke er akseptert og vil kunne være en fordel for videre dialog.
Enkelte vil kanskje lure på dette innlegget siden mine tidligere utfall mot Sharon sin Israel sin politikk til dem har jeg bare å si en ting: En drittsekk er en drittsekk uansett hudfarge, religion eller nasjonalitet.


Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits