Vil ha Vær Varsom-plakat for bloggere

Britene vil stramme inn. - Følg heller normal folkeskikk, råder Kokkvold.

Dette er en debatt jeg finner meget inntresant, men mer er jeg spent på hvordan dette skla løses. I mitt tilfelle driver jeg en rimlig subjektiv blogg i tillegg til at jeg av og til driver med litt journalistik. Hvor vil grensen gå her.
Jeg er jammen ikke helt sikker på hvaj eg skal si mer om dette, men jeg ønsker gjerne å sette igang debatten og håper på en mengde innspill og frisk debatt.

8 kommentarer

Grenseløs

29.11.2006 kl.21:24

Ytringsfriheten bær være total alle steder. At noen fascistiske regjeringer ønsker å stramme inn er ikke overraskende. Det er bare enda en grunn for oss frihetselskende mennesker til å avsky dem. Det finnes ingen steder på kloden med ytringsfrihet i dag. Det bør komme alle steder. Absolutt alle.

radiohode

29.11.2006 kl.22:55

Det går fint an å engasjere seg uten å bli ufin. Direkte personangrep synes jeg er for dumt, men man kan erte bittelitt med et glimt i øyet. Grensen er hårfin, og det er bedre å ta et skritt for mye i riktig retning enn å ta sjansen på å være slem.

Sexy Sadie

30.11.2006 kl.21:10

Noe knebling av bloggerne skal ikke finne sted.

Tromp

01.12.2006 kl.01:47

Her har du ein plakat :) http://tromp.no/?p=239

Emil

03.12.2006 kl.22:11

Haha. VULGÆR LIBERALISME!

Trond

05.12.2006 kl.03:09

Så vulgær øibraisme er ytringsfrihet ifølge deg?? Inntresant vinkling

Arild Holta

11.05.2007 kl.00:18

Som den gode venn ( :-P ) jeg er av Trond, så søker jeg hans (pastorale?) støtte. :-)

Seriøst:

Jeg er dømt til kr 10000 i bot for å bruke ytringsfriheten mot det såkalte barnevernet og dets ledere. Dette på plakater og internet (blogger og forum). Min kone fikk "bare" kr 5000 siden hun ikke hadde brukt internett.

Vi godtar ikke bøtene. Det blir altså rettsak, og jeg drømmer om Strasbourg. Kombinasjonen barnevern/ytringsfrihet overfor ledere burde være brennhet.

Men man vet aldri med jussen. De siste årene har jeg begynt å bøye "lovlig" som adjektiv. Lovlig, mer lovlig, mest lovlig. Evnt. Lovlig, mindre lovlig, minst lovlig.

Tidligere brukte jeg kun lovlig/ikke-lovlig. Men så falt illusjonen om rettstaten sammen som et korthus i mitt hode. Siden har jeg vert aktivist for rettsikkerhet, mot barnevernsovergrep og for ytringsfriheten.

Saken finner dere på arild.r-b-v.net.

Trond

11.05.2007 kl.00:52

Javel på hvilrke grunnlag er du dømt på. For å si hva du mener eller for trakkasering??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits