Full Fart inn i Eu

Full Fart inn i Eu

Dette er Østerisk kunst som har vagt skarpe reaksjoner, noe jeg personlig ikke har noen som helst forståelse for. Men nå er jo også mine holdninger til slikt vel liberale forhold til andre.
Uansett burde dette være en geniial plakat til en Ja til eu kampanje. Slagord som full fart inn, kom inn i varmen, åpent felleskap elller vær berett.
Sexfiksering?? Ja, men hva gjør vel det??
Stikkord:

4 kommentarer

hervé

31.12.2005 kl.16:03

Enig med deg. Det burde vaere en flott plakat til "Ja til EU": det kan vel representere et skjul eller den moderlige beskyttelse...selv om det kan også representere den EU institusjon slik en "prostituert" dessverre... Men, men...i flere europeiske land anser folk prostitusjon nesten som en "samfunnstjeneste" (Holland, Belgia...Frankrike før Sarkozy).... Så? I alle fall er plakaten veldig interessant, mmmm ja (til EU !!!)

Mathias Reither

01.01.2006 kl.11:57

Har noen lagt merke til det danske flagget øverst i plakatremmen? Det er da merkelig.

HERVE

01.01.2006 kl.17:22

Det er ikke det danske flagget, men flagget til "Savoie" området i Frankrike!http://svowebmaster.free.fr/drapeaux_Savoie.htm

Mathias Reither

03.01.2006 kl.14:17

Men hvorfor har Savoie-flagget forvillet seg til Østerrike da?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits