Folk flest

Noe som har gått opp for meg de siste ukene er at jeg og flere andre har blitt ekskludert fra den norske befolkningen. Det finnes mange grunner til dette, blant annet ønsker vi ikke at bensinpriser, veiutbygging og alkoholpriser som det øverste av våre fremste politiske visjoner. Vi er egentlig ganske frekke fordi vi mener at de eldre ikke er de som har det verst her i landet.  I tillegg mener vi at kriminelle ikke burde ha kummerlige forhold i fengslene og at livsvarig fengsel ikke burde innføres. . I tillegg er vi preget av en elitistisk tankegang som gjør oss til USA hatere fordi vi ikke støtter Bush og til anti-semitter fordi vi stiller spørsmål angående Israel opptreden på vest-bvredden og Gaza.
Selvfølgelig er ikke vi folk flest, vi jobber ikke, vi opplever aldri vold eller kriminalitet.
Men vi er skyldige i to ting. Vi stiller spørsmål med løsningene FRP kommer med og vi lar oss ikke automatisk overbevise.
Gruppen svarer per i dag på 70 prosent av ulike deler av folket. Men vi er selvfølgelig ikke som folk flest fordi vi ikke tilber Siv Jensen og FRP.

7 kommentarer

Mina

30.03.2006 kl.10:58

jeg tilhører vist den gruppa jeg også... Og de fleste jeg kjenner gjør faktisk det. Men vi er selvfølgelig ikke "folk flest" av den grunn...

Knut Stian Olsen

30.03.2006 kl.14:32

Jeg er glad jeg ikke er som folk flest. Jeg ønsker bare å være som meg selv, jeg tenker selv, jeg gjør hva jeg har lyst til og jeg er heldigvis ikke som folk flest.Og folk flest er alle... ikke bare Frp folk...

Trond

30.03.2006 kl.16:24

Til Matihas Reiter: Hva skjer?? Hvorfor ser jeg du legger inn kommentarer, men de ikke ligger her når jeg skal inn å svare?? Erd et noe galt med maskinen din eller??

Erlend

30.03.2006 kl.20:40

Folk flest jeg kjenner har høyere utdannelse, er politisk engasjerte og vi jobber i offentlig sektor og eller er organsisasjons pamp. Folk flest i min verden stemmer SV, drikker rødvin på Internasjonalen på Youngstorget og har naschpiel hjemme hos meg annenhver helg.Lever jeg i en boble?

Mina

30.03.2006 kl.21:54

Det høres ut som du lever i en fin boble i så fall...

Martin

30.03.2006 kl.22:34

Til Mina: Ikke helt enig der.. =P

Erlend

30.03.2006 kl.23:57

Ja, klager ikke :-)Så synd at det finnes mennesker som ikke syns fred på Balkan er viktig, eller at demokrati i Hviterussland er noe å sove i telt foran Stortinget for. Eller at miljøproblemer er noe som slemme folk på UIO har funnet opp for at man ikke skal kjøre bil..Jeg foretrekker å krangle om statens størrelse med SVere innenfor den politisk korrekte bobla, istedenfor å heie på f"rykt og forbannelses" partiet..Hadde bare flere tatt høyre utdannelse så hadde alt vært så meget bedre. Ex.phil på Ungdomsskolen!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits