Bondevik et arrogant hinder??

 


http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1069755.eceDette var et fengende innlegg skrevet i aftenposten for et liten stund tilbake. Det viser seg nemlig at de er flere i Fr.p som er enige med Carl I Hagen angående Bondevik, noe som kanskje ikke er så rart siden de som skulle finne på å være imot eller tør å si det ender opp som så mange ande, enten ekskludert eller permittert. At Fr.p er litt bitre kan man jo forstå, det er ikke lett når man ikke har noen venner, lettere blir det ikke når man ikke gjør noe som helst for å få seg noen. Men Fr.p måtte takle dette på er merkelig, man skal kreve før et valg at Bondevik ikke stiller som statsministerkandidat?? Ja vel skal de også gå og kreve ovenfor de andre partiene hvem de skal nominere på sine stortingslister.
Skal Fr.p noen gang bli tatt seriøst må de vise troverdighet over tid. Det hjelper ikke å støtte en regjering og et statsbudsjett når de i neste akt gjør sitt ytterste for å ødelegge for den samme regjeringen ved enten å samarbeide tett sammen med SV, AP og SP i tillegg til å ydmyke statsrådene så fort man får muligheten. Carl I Hagen har i hele sin politiske karriere ikke vært noe annet enn en sirkusartist som gjør alt bare han kommer på trykk i pressen eller får trykt sitt ansikt opp på skjermen. Han skal snart gå av som politikker (selv om jeg tviler), håper med det at partiet hans tar samme veien så vi kan vinne litt troverdighet tilbake til norsk politikk.


 


 

Stikkord:

4 kommentarer

MAX@NUS.NO

19.06.2006 kl.21:39

Du kan gjerne kalle hagen er sirkusartisk, for hele verden er imponert hvordan han i 30 år har sjonglert seg mellom en haug med klovner, til trampeklapp fra folk flest.FRP KOMMER TIL Å BLI DET STØRSTE PARTIET OG DET MEST SERIØSE I DETTE ÅRHUNDRE. HVIS DU FÅR DEG EN SNØRRVALP EN DAG, SÅ VIL BARNEBARNA HANS LESE OM CARL I. HAGEN SOM DEN STØRSTE POLITISKE LEDEREN VERDEN HAR SETT I TILLEGG TIL GEORGE W. BUSH.BEGGE STOD OPP MOT EN MINDRETAL AV KRITIKERE OG VANT!

Trond

19.06.2006 kl.22:06

gjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessp. Er det slik dere snakekr til hverandre alle dere menn i frp for å få ståpikk.Eller tar dere høyrehånden opp i været og skriker sieg heil også.

Odd

02.09.2006 kl.18:08

gjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessp. Er det slik dere snakekr til hverandre alle dere menn i frp for å få ståpikk.Eller tar dere høyrehånden opp i været og skriker sieg heil også.Hmm - du er jammen en saklig fyr, Trond! Her på siden din får alle venstrevridde ut sin frustrasjon over at Frp etterhvert har hver tredje velger. Så mange dåsemikler kan det da vel ikke finnes i Norge, det nekter jeg plent å tro.

Trond Tveiten

02.09.2006 kl.23:23

Hvis du hr fulgt med i debttene her og hva Max har klart [ [ komme med forst[r du nok hva jeg mener. N[ er ikke jeg venstrevridd, men hvis du kjenner litt til ideologi s[ g[r vel det opp for deg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits