Våknet opp med lyspære i rompa


Det er er harde dager for tiden. FRP gjør sitt ytterste for å fremstille seg selv som forfulgte ofre og griner og sutrer ovenfor folk flest. Vm i fotball og jubelrusen i Tyskalnd har ført til at midtøsten ikke får så stor oppmerksomhet som den burde. Men opp i alle disse følesene er det fint å se at akersgaten har sine prioriteringer i orden. Her skriver man om folk som har fått en lyspære opp i rompen. Rart at FRP har 30 prosent??
det verste er at jeg faktisk satt et minut å spekulerte på hvordan denne stattars karen ikke våknet av at han fikk den kjørt opp i 2eren, men våknet av det etter en stund.
Neeeeiii hjjeelp.

3 kommentarer

Adolph

01.07.2006 kl.05:02

En lyspære i baken er ingen spøk. Ikke at jeg har prøvd det, men jeg har tenkt. Etter at jeg las artikkelen, vel og merke. Men, dersom du er en palestinsk fange i et israelsk fengsel lærer du nok fort å drite i det som kommer inn der bak. Det er en del av terroren Israel driver med. Gammelt nytt. Men hvorfor velger DB å kjøre frem amereikanske soldater som voldtar (det er ingen nyhet) og dreper (heller ingen nyhet) sivile i Irak akkurat nå?Man forteller oss at britisk politi har arrestert hundrevis av terrormistenkte siden 2001, men at bare 3 av dem er dømt ... nei se det er ikke så nøye. 3 dømt av 700 innbrakte, det er ineffektivt. Nå ser jeg bort ifra de som er fengslet for å bære FUCK TONY skjorter i London. Dem er det en del av. Uansett er det saker som får lavpannene til å overse at israel arresterer politikere i palestina. De samme lavpannene som ikke har forstått at Hamas er Israels forlengede arm. De som ikke har forstått hvorfor Israel stengte grenseoverganger under valget i palestina. Israel ville ha Hamas, og fikk Hamas. Hamas er 80% Mossad og 20 % palestina. Men de nautene som kaller seg nordmenn ser ikke annet enn det pressen gir dem. og det er ikke stort. Selv noe så stupid som historien om selvmordskamer glir rett inn.Hvor hjernedød kan man bli?

MAX@NUS.NO

01.07.2006 kl.12:42

Hei Tor, tilbake fra deilig ferie i Marbella, feide over en del babes down there :-) ... Jeg måtte først sjekke bloggen din før jeg gikk i gang med å åpne en stabel med regninger sukk.... Når jeg så denne overskriften så trodde jeg at det handlet om at det Carl I. Hagen og FRP sin skyld at han fikk en lyspære inn i rumpehullet.

Trond

01.07.2006 kl.14:04

Trond heter jeg da. Koselig å se deg til bake unnder enda et nick.Tro jeg var litt skuffet jeg ohg når jeg leste overskrigfyten, men forsto jo at Carl hadde nøyd seg med slike småsaker.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits