Feil strategi

Feil strategi

Dette er et bilde av Demokratene sin valgkampbod i Bergen som har blitt ramponert sist helg. Jeger heller ikke noen stor tilhenger av demokratne, men dette tror jeg heller virker mot sin hensikt og gir dem all den oppmerksomheten de absolutt ikke fortjener.
I tillegg dreier det seg om å respektere andres rett til å yttre seg uansett hvor vulgære og rasistiske meningene deres er. Demonster gjerne mot deres utspill og meninger, men slik oppførsel bare gjør vondt verre.

7 kommentarer

Øystein Hagerup

31.08.2005 kl.01:07

Jeg har jo den litt tvilsomme ære av å stå i valgbod rett siden av Demokratene.Vi er selvsagt hoderystende uenig i hverandres politikk og verdier. Men vi klarer da å oppføre oss som folk, likevel. Jeg klarer helt uten problemer å ha en hyggelig småprat med folk fra Demokratene.Deres meninger skal bekjempes på demokratisk vis. Ta gjerne en diskusjon med dem i valgboden. Men la oss unngå følgende elementer:- Tagging- Gjenliming av låser.- Brenning av flaggene utenfor boden deres.- Nedriving av plakater og plakatstativ.- Hoiing og støy over lengre tid. (Dette går jo også ut over oss trivelige Venstre folk).- Fysiske angrep. Og heller ikke personutskjelling burde være strengt nødvendig.Ikke bare ødelegger dette for oss som står siden av, siden folk må gjennom turbulente områder og demonstrasjonstog med jevne mellomrom for å snakke med oss, men man viser seg som udemokratisk, usympatisk og lett utrivelige samtidig som man forærer et ubetydelig parti unødvendig mye oppmerksomhet.

Knut Stian Olsen

01.09.2005 kl.21:33

Helt enig med deg. Vi har heldigvis ytringsfrihet her i landet og den gjelder også for Demokratene, uansett om jeg gjerne vil kneble dem...:)

Trond

02.09.2005 kl.14:41

Det som er humoren her er at demokratene ikke hadde vært i nærheten av de presseutspillene de har fåttt hadde detikke vært for disse såkalte anti-rasistene.

Raymond

05.09.2005 kl.09:33

AFA er en gjeng idioter. Blitzerne er en gjeng forvirrede tullinger. Jeg hater dem ;)Seriøst, så sliter jeg med å forstå nytten av å kaste egg på folk, selv Demokratene.

armandg

08.09.2005 kl.11:00

Å si at blitzerne er "forvirrede tullinger" er akkurat som å si at demokratene er nødvendig på stortinget.og jo, noen folk trenger et egg i trynet av og til, til og med demokratene. =)

Trond

10.09.2005 kl.01:35

Ytringsfrihet må gjelde for dem vi syntes er ekle også.

Jan Eivind

12.09.2005 kl.10:57

Til armandg: Å si at blitzerne er "forvirrede tullinger" er akkurat som å si at demokratene er "forvirrede tullinger": En beskrivelse jeg ikke vil argumentere mot.Egg er enten mat eller potensiell kylling. Ingen av delene skal kastes på folk (om du ikke vet det: egg skal spises eller klekkes, du skjønner nok hvilket alternativ som passer hvor).Yttringsfrihet går på at man skal la folk få ytre seg fritt - selvom de skulle finne på å bare snakke tull. Ønsker du å bekjempe en ytring har du ett våpen du kan gjøre det med - ord. Velger du vold istedenfor vinner motstanderen din automatisk. Lurt?Demokratene hadde ikke fått en brøkdel av den oppmerksomheten de nå har fått, om ikke visse idioter hadde gått til det skrittet å kaste matvarer på dem, ødelegge valgboder og matriell - og forsøke å kneble dem med andre uredelige midler.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits