Velkommen til åpent møte:


 
Inger Leithaug og Andreas Madsen forteller fra sine opphold som ledsagere i Israel-Palestina: Inger Leithaug bodde høsten 2006 i landsbyen Yanoun på den israelskokkuperte palestinske Vestbredden. Yanouns innbyggere lever i konstant frykt for sine voldelige israelske bosetternaboer, som truer og angriper landsbybeboerne og kontinuerlig og gradvis stjeler mer og mer jorden deres; Andreas Madsen bodde høsten 2005 i Jerusalem, hvor han blant annet arbeidet med israelske fredsorganisasjoner i deres kamp mot den israelske okkupasjonen av de palestinske områdene.  
Det Økumeniske Ledsagerprogrammet i Israel-Palestina (EAPPI) er et initiativ fra Kirkenes Verdensråd under the Ecumenical Campaign to End the Illegal Occupation of Palestine: Support a Just Peace in the Middle East. Dets oppgave er å ledsage palestinere og israelere i deres ikke-voldelige handlinger, og gjennom informasjons- og påvirkningsarbeide søke å ende den israelske okkupasjonen av de palestinske områdene. Ledsagerprogrammet bygger på prinsipper i internasjonal rett og menneskerettighetene, inkludert resolusjoner fra FN, og har som mål , og å nå en rettferdig og varig løsning på konflikten, med to levedyktige og trygge nasjoner som lever fredelig side om side. Gjennom aktiv tilstedeværelse søker programmet å dempe vold, gi håp om at fred er mulig og øke omverdenes bevissthet om hva som skjer i området.
 


Tid: mandag 4. desember, 19.00 – 21.00

Sted: Teatersalen i Rådhuset

Inngang: kr 20,- 


Velkommen!

4 kommentarer

Magda senås

30.11.2006 kl.19:14

Jeg vil med dette meddele at Herr Birger Senås har gitt utrykk for at han vil ankomme overnevnte Møte. Herr Senås har som kjent en bred bakgrunn fra arbeid i Midtøsten gjennom det kongelige norske forsvar.Med dette så annser jeg Birger Senås som påmeldt, og ber om at han kan få holde en slutt appell på møtet.Beste hilsenfor Birger SenåsMagda Senås- sekreter -

Sexy Sadie

30.11.2006 kl.21:09

Takke for innbydelsen, men nei takk.

Balanoptera Musculus

30.11.2006 kl.21:29

Nå må du skjerpe deg Senås, med dine svadapostinger. Skjerp deg gutt!

Trond

30.11.2006 kl.21:37

Sexy> Ja det blir vel litt lang vei.Birger> Blir du aldri lei.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits