Meget bra av Senterungdommen

Det ikke ofte jeg kan skryte av denne organisasjonen får standpunkter de tar, men en sak jeg leste i dag fikk meg til å bli meget glad.

Nrk sine nettsider skriver dette: Senterungdommen melder seg ut av Attac og Fredsinitiativet og sier nei til å delta i boikott Israel-kampanjen. De føler at venstresidas dominans hindrer bredden i organisasjonene.

Kunne ikke vært med enig i dette. Jeg stilte meg selv også personlig meget positiv til Attack da de kom, men de siste årene har stemningen vært annerledes. I motsetning til å være en organisasjon som tar for kritiske deler av globaliseringen har de blitt et instrument for røde gardister drøm om en revolusjon. Istedenfor å favne brett er det de samme personene som går igjen om det er IS, RU eller SU. For noen år siden klarte folk fra de samme grupperingene å ødelegge krystallnattemarkeringen i Bergen med plakater som intifada mot Israel og Nei til Eu. Saker som ikke hadde noe med markeringen å gjøre og som gjorde at flere organisasjoner trakk seg fra arrangementet, som skulle være en felles markering mott rasisme og nazisme.
Det er meget synd at slikt skal skje,  derfor synes jeg det er fint at senterungdommen nå også har oppdaget dette og trekker seg fra disse organisasjonene.
Det finnes solidaritetsorganisasjoner her i landet så vi lider ingen nød uten disse.

http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/5443684.html

2 kommentarer

Mathias Reither

01.02.2006 kl.10:01

Attac = nei til alt (bortsett fra det som er miljøvennlig)

- O.

02.02.2006 kl.20:30

Enig, men med dagens utspill om å forlange folkeavstemning om statskirken, gikk de i grunnen ned på sitt vante nivå igjen...;-)Håper ellers du har det bra!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits