Norske gårdsbruk forsvinner raskere enn i EU

Norsk landbruk rasjonaliseres dobbelt så fort som i EU. Fortest går det i melkeproduksjonen der 991 bruk ble lagt ned i fjor.

Dette er inntresant siden to av partiene i regjering i regjeringen og store deler av nei siden argumenterer hellt motsatt. Kan det være det faktum at de er topp gutta i Tine og Gilde man egtentlig beskytter bak en  fasade om solidaritet og nasjonalisme.??

3 kommentarer

Øyvind, Mechelen

31.01.2007 kl.12:09

Med ordet "rasjonaliseres" antydes at utviklingen er rasjonell. Det er den ikke. Ikke i Norge. Ikke i EU.

E: Olsen

31.01.2007 kl.12:28

Svaret er enkelt men ikke politisk.Lønnsomheten går ned skal man bygge nyttmå man bygge stort, det gjøres overalt. I EU har de rasjonalisert for lenge siden. Der ligger små landsbyer, som drev med småbruk øde og forlatt. Å subsidiere slik at norsk landbruk aldri trenger å forandre seg er ikke mulig.

Trond

31.01.2007 kl.12:43

E: Olsen: Saken er jo at denne politikken drives også i Norge bare av sentarpartiet og Sv som sitter i regjering. Latterlige er at amn tror at eu kommer til å stå for stor fraflytting i diskrtiktene når saken egentlig handler om noe helt annet. Nemlig Tine Gilkde og alle de idiotiske bøndene som sluker deres retorikk rått.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits