Mobber Stortinget Bjørnøy??

Kristin Halvorsen: Jeg tåler ikke å se på det.

Det har vært et enormt fokus på mobbing den senere tid især etter den berømte Gerd Liv Walla saken. Nå syntes jeg faktisk at denne saken blir missbrukt for det den er verdt.
Kristin Halvorsen oppfatter det som mobbing fordi miljøverminister Bjørnøy ikke klarer å svare for seg i stortinget. Hun kommer med en politkk og Jens med en annen noe som selvfølgelig vil få enhver opposisjon til å stille spørsmål.
Hvis ikke Halvorsen tåler dette bør hun finne seg en annen jobb, for mobbing er dette ikke på noen som helst måte. En unskyldning hadde vært på sin plass Kristin.

5 kommentarer

Nyfiken dam

31.01.2007 kl.14:06

Trist med politiker som måste komma med undanflykter, ännu tristare då massmedierna "hakar på" och blåser upp till ett stort problem...

Genese

31.01.2007 kl.14:22

V har mistet sin miljøprofil, og må dekke over dette. Da passer det godt å si at Bjørnøy blir mobbet.

Trond

31.01.2007 kl.14:27

Du har så rett så rett. Det er som min mor pleide å si: Angrep er det beste forsvar

Pål H

31.01.2007 kl.14:52

Når mobbing blir karakteristikken for alminnelig parlamentarisk debatt, synes jeg virkelig ordskiftet har blitt smått og trangt.Dersom deltakerne ikke tåler allminnelig debatt og oppmerksomhet om regjeringens politikk, bør de ganske enkelt finne seg noe annet å gjøre.

Mathias

31.01.2007 kl.18:39

Valla skrives med V, ikke W!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits