Rød ungdom driter seg ut

Humor har aldri vært kommuniser sin sterke side. I den politiske debatten har drittkasting blitt mer og mer vanlig. Rød ungdom er i likhet med enkelte andre herrer her i landet hevet over samtlige andre politikere noe som gir dem en ekslusiv rett til å latterliggjøre andre. Denne gangn er det unge venstre som få ungjelde for sin siste kampanje. Det som gjør hele oppslaget så utrolig inntresant er det later til at Rød Ungdom vet så mye om det interne politiske livet i organisasjonen. Uansett sjekk denne linken å få dere en god latter.

http://www.sosialisme.no/ukas_dust.php

Får dere som ønsker det kan dere jo ta en titt på kampanjen til Unge Venstre på denne siden. Kan forstå hvorfor ikkie kommunistene i Rød Ungdom finner den morsom, men man kan ihvertfall forvente seg noe mer fornuftig en det de klarer å hoste opp.

http://www.vivasponheim.no/


3 kommentarer

Maria

31.07.2005 kl.17:00

Haha..Det er jo morsomt fordi det er latterlig! Og det som er mest morsomt her er jo at du tar deg selv så høytidelig at du ikke kan le av dette! Humor er jammen meg ikke Venstre-medlemmers sterke side heller;)

Trond

31.07.2005 kl.17:12

Joda jeg ler jeg av Rød Ungdom. Høytidlighet er noe man må ha mye av i en organSånn som mange ganger før driter de seg ut og denne gangen reklamerer de for unge venstre i tillegg. Skulle vært morsomt unge venstre hadde drevet med slike kåringer, da hadde hadde vel SUere og RUerene gått fullstendig amok?? Så man har ikke selvhøytidlighet fordi man syntes en organisasjon sitt utspill er idotisk?? Jeg syntes bare at de kunne arumentere politis mot de utspillene de ikke liker, men vær så snill la de kjøre på. Det kommer vel ikke til å bli siste gangen de gjør det. Debatten foregår også her: http://web.uv.no/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=50&func=view&id=242&catid=6Du er hjerelig velkommen.

Hanne U

06.12.2008 kl.17:36

Rød Ungdom gjør ikke annet enn å drite seg ut.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits