Dette dreier seg ikke om ytringsfrihet

De berømte bildene av Kåre Konradi har blitt publisert av en rekke bloggere, men de kommer aldri til å bli publisert her.
For det første syntes jeg de ikke er spessielt morsome og for det andre er jeg ikke enig at dette dreier seg om ytringsfrihet så overhodet.
Tenk deg selv hvis deg og kjæresten tok noen frekke bilder av hverandre er det da folks rett til å publisere disse rundt på nettet som de måtte ønske?? Er det ytringsfrihet å publisere slike bilder av mennesker uten deres samtykke??
Mange av dere føler dere sikkert meget stolte nå, men det er ikke ytringsfrihet å leke se og hør.
Å hvis dere tror at dette kun gjelder Vampus, så gjør det ikke det, det gjelder alle dere som har trykket disse bildene så overhodet.
Skam dere.
.

4 kommentarer

Martin

31.10.2006 kl.23:49

Helt enig med deg her, Trond!

Knut Stian Olsen

31.10.2006 kl.23:53

Jeg har publisert den, men ikke under dekke av ytringsfriheten Trond...

Sexy Sadie

01.11.2006 kl.14:30

Hvorfor kom ikke den her diskusjonen om etikk og ytringsfrihet da jentungen fikk puppene sine pælmet opp på bloggene?Hvorfor nå, som Vampus dreit seg ut?

Trond

01.11.2006 kl.14:32

Nå var ikke denne meldingen kun rettet mot Vampus sin lansering av bildet, men at de ble lanseret i sin helhet. Da mener jeg alle bloggerene. Når det gjladt puppedebatten så gikk den meg rett forbi.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits