Dagens sannhet

Dagens sannhet

Ja denne tegningen har et meget godt poeng

4 kommentarer

Shoaib

31.12.2006 kl.13:51

Sterk (og god) tegning. Nå er jeg ikke sikker på om President Ahmedinejad virkelig mener at holocaust ikke fant sted, men enten er det det, eller så har han elendige folk som rådgivere for hvordan han formulerer seg. Ille er det uansett!

Trond

31.12.2006 kl.14:28

Kanskje det, men det hadde ikke skadet fyren å lest litt historiebøker. Jødeutryddelsen under krigen er rimlig godt dokumentert. I tillegg tviler jeg på at det kun er hans rpådgivere som har sagt at han skal komme emd slike htmeldinger ovenfor jødene.

Mathias

31.12.2006 kl.16:03

Ahmedinejad er bare en halvtulling, som ingen burde ta på alvor. Det er vel bare norsk høyreside som tar mannen på alvor. Resten av verden må jo innse at mannen snakker bare rett fra leveren, han sier bare det han tenker. Iranere flest bryr seg lite om han sier det ene eller andre. Den virkelige sjefen er Ali Khamenei, som jeg har poengtert flere ganger, som er leder for vokterrådet. Om det er noen atomknapp å trykke på i Iran, så er det han som vil trykke, ikke Ahmedinejad.

Trond

31.12.2006 kl.16:13

Det har du å rett i, men han er allikevel med å piske opp i tanker og ideer som jeg finnner direkte motbydelige.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits